Kim Kardashianin huikeat kurvit ovat olleet viime päivien puheenaihe ympäri maailman. Myös toisen Kimin kurvit ovat herättäneet huomiota ja jopa pelkoa.
Kimi Räikkönen nimittäin antoi Auto Express -lehden toimittajalle Chris Ebbsille hurjaa kyytiä Italian Fioranossa 730-hevosvoimaisella Ferrari F12 Berlinettalla. Ebbs odotti saavansa jäämieheltä kylmän vastaanoton ja pari sanaa, jos sitäkään, mutta hän yllättyi iloisesti, kun Räikkönen alkoi saman tien jutella small talkia. Ebbsin ilo kuitenkin loppui yhtä nopeasti kuin alkoi, sillä kun Kimi iski tallan pohjaan, toimittaja jäykistyi kauhusta ja pasmat menivät sen verran sekaisin että suunnitellut terävät kysymykset lensivät romukoppaan. Sen vähän mitä Ebbs sai peloltaan sanottua, kuulosti hänen mielestään kampaajan turinoilta, kuten ”Tykkäätkö näistä seuduista?”
Ebbs piti Kimin kyydissä kaksin käsin kiinni jaloistaan ja mistä pystyi, kun jäämies lennätti super-Ferraria sivuluisussa mutkissa, jotka toimittajan omissa harjoituksissa vedettiin hyvin varovasti. Ebbsin mukaan Kimin nostattamat G-voimat olivat repiä hänen sisuskalunsa kahtia, eikä ihme, sillä vauhti nousi salamannopeasti jopa 240 kilometriin tunnissa, samalla kun Kimi kurvaili rennosti yhdellä kädellä ja jutusteli mukavia toimittajan kanssa.
Kun kyyti oli loppumassa, toimittaja kajautti hermostuneen naurahduksen varmasti elämänsä pelottavimman ja samaan aikaan hienoimman kokemuksen jälkeen.