Kumpi näistä on maailman pelottavin kummitustalo? Katso karmaisevat kuvat ja videot, jos uskallat

VAROITUS! Nämä kuvat videot eivät todellakaan sovellu herkille.

Tänään on halloween, joten sen kunniaksi esittelemme kaksi järjettömän pelottavaa kauhutaloa, jotka molemmat löytyvät Yhdysvaltojen Kalifornian osavaltiosta. Päättele alta, kumpi niistä on karmeampi.

The 17th Door

Kalifornian Tustinissa sijaitseva The 17th Door -kummitustalon väitetään olevan niin pelottava, että sinun tulee allekirjoittaa vastuuvapautuslomake ennen kuin pääset sisään, jotta tiedostat riskit ja ettei tapahtumapaikka ole vastuussa mistään, mitä sinulle voi talossa tapahtua.

Todellisen kauhujen talon kammottava elämys on suunniteltu kaikille viidelle aistille ja varoitusten lista on pitkä; näyttelijät koskevat sinuun, he tarttuvat sinusta kiinni ja tippuvat katosta erilaisten esineiden kanssa. Tulet kokemaan ahtaan paikan kammoa, kammottavia hajuja, pyörrytystä, äärimmäisiä lämpötiloja, jne.

Kummitustalon idea perustuu Paulan, fiktiivisen opiskelijatytön, painajaisiin. The 17th Door kuvailee omilla sivuillaan taloa seuraavasti: ”Jos luulet olevasi valmis astumaan sisään Paulan maailmaan, tiedosta tämä: Kaikki tämän maailman tapahtumat, jotka taistelevat aistejasi vastaan, ovat todellisia. Kaikki mitä tunnet ihollasi, kuten kuumuus ja jäätävä kylmyys, ovat todellisia. Mädäntynyt haju, joka tunkeutuu sieraimiisi, johtuen hänen [Paula] mätääntyvästä elämästä, on todellista. Tiedä tämä, kun kävelet jääkylmään kaappiin ja olet piiritetty hänen demoneidensa jäännöksillä; se mitä koukuissa roikkuu, on todellista. Ja kun haahuilet hänen asuntolansa huoneessa, se mikä vilisee jalkojesi juuressa ja pitkin seiniä, on todellista. Kysymys kuuluu: Pystytkö siihen?”

Paikan isännät ovat niin huolissaan, että vierailijat laskisivat alleen ja pelästyisivät liikaa tässä 32-minuutin painajaisessa, että he ovat kehittäneet turvasanan ”mercy” (armoa). Huudettuasi turvasanan, matkasi loppuu siihen ja pääset pois.

Jos et selviä kokemuksesta, et kuitenkaan saa rahojasi takaisin. Kummitustalon sivuilla on mainittu, että sinä maksat heille itsesi pelottelemisesta. Jos siis haluat lähteä aikaisemmin, olet saanut vastinetta rahoillesi.

Alta voit katsoa The 17th Door -talon hyisen trailerin. Uskaltaisitko astua sisään? Video ei sovellu herkille!

McKamey Manor

Kalifornian San Diegossa sjaitseva McKamey Manor on puolestaan niin pelottava, että sinne kerrotaan olevan jo 22 000 ihmisen jonotuslista.

DSC00259.JPG

Tähän kauhukartanoon lipun ostaneen henkilön koko hirvittävä kokemus kuvataan videolle. Kartanossa tapahtuvan kidutuksen, pelottelun ja jopa fyysisen väkivallan kerrotaan kestävän neljä tai jopa kahdeksan tuntia. Kovinkaan moni ei kuitenkaan kestä kartanon kauhuja edes puolta tuntia pidempään.

Kauhukokemusen haluavat joutuvat ensin käymään läpi laajat terveys- ja taustaselvitykset, koska meno on todella rankkaa, kuten alla olevalta videolta näkyy.

Kauhukartanon omistajan Russ McKameyn mukaan jopa miehet romahtavat itkuun kartanossa.

DSC_0009.JPG

McKameyn mukaan kartanon tapahtumat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä itse elämään omaa kauhuelokuvaansa.

McKameyn kauhukartanoon ei makseta sisäänpääsymaksua, mutta asiakkaat lahjoittavat koiranruokaa paikalliselle ”Operation Greyhound” -yhdistykselle.

DSC00685.JPG

McKameyn kauhukartanossa sanotaan olevan mm. eläviä hämähäkkejä ja rottia sekä oikeaa verta.

Kokemuksessa asiakkaita läpsitään ja sidotaan. Heidät saadaan jopa oksentamaan ja jotkut ovat kertoneet, että heidän hiuksensakin on ajeltu. The Guardianin mukaan yksi asiakkaista sai sydänkohtauksen vuonna 2008.

Eräs kävijä on valittanut, että hänen kätensä oli sidottu ja samaan aikaan hänen kasvojaan työnnettiin toistuvasti veden alle.

McKamey kiistää väitteet kidutuksesta. Pisimpään kartanossa sinnitellyt oli nainen, joka kesti sen kauhuja peräti 6 tuntia. Kukaan ei ole kestänyt täyttä kahdeksaa tuntia. Pystyisitkö sinä?

Katso alta hirvittävä esittelyvideo todellisesta kauhujen kartanosta. Video ei sovellu herkille!

Kuvat: The 17th Door, McKamey Manor


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.