Maailman tulisimman chilin syöminen meni pahasti pieleen – shokkireaktio!

Kaksi avonaiseen toppiin pukeutunutta tyttöä, Lizzy ja Sabrina, päättivät syödä maailman tulisinta Carolina Reaper chiliä,  jonka voimakkuus on enimmillään 2,2 miljoonaa Scovillen asteikolla. Esimerkiksi tabasco-kastikkeen tulisuus on Scovillen asteikolla 3 500 – 8 000.

Aluksi tyttöjä naurattaa, mutta homma alkaa mennä nopeasti todella pahasti pieleen. Toinen tytöistä alkaa kirkua kauhuissaan, eikä pysty enää hengittämään. Astmapiipusta ei ole apua, joten hänelle joudutaan lopulta antamaan lisähappea. Toinen tyttö menettää äänensä eikä hän tunne kieltään. Hänen rintansa muuttuu punaiseksi, eikä polttava tunne poistu suusta.

Kolme Carolina Reaperiä chilinsyöntikilpailussa aikoinaan pureskellut Matt Gross on kertonut ruokablogissaan, että aivan ensin tulisuus ei tunnu. Hetken kuluttua kurkku alkaa kuitenkin turvota ja voimakas polte leviää koko kurkkuun – ja kipu vain kasvaa ja kasvaa hengityksen vaikeutuessa. Gross koki seuraavien 14 tunnin kuluessa lisäksi erittäin voimakkaita vatsakipuja, jotka muistuttivat eskaloituneen närästyksen ja sydänkohtauksen välimuotoa. Kipujen aikana Gross oli täysin liikuntakyvytön ja ne poistuivat vasta 14 tunnin kuluttua.

Tyttöjen haastetta ei tehty kovinkaan valvotuissa olosuhteissa, vaikka paikalla oli myös aikuisia. Tytöt yrittivät juoda vettä ja syödä leipää, mutta Carolina Reaperin tapauksessa edes maito ja jogurtti eivät lievittäisi hitaasti alkavaa ja yhä pahemmaksi yltyvää tuskaa. Ensimmäisten hirvittävien kipujen jälkeen kehosta vapautuu endorfiinejä, jolloin syöjän kokemaa olotilaa on verrattu crack-huumeeseen, kunnes noin tunnin jälkeen kunto taas romahtaa ja kivut laajenevat ruoansulatusjärjestelmässä.

Katso alta hurja video, miten tyttöjen leikki muuttuu karmivaksi tuskaksi.

Kuva: YouTube / Lizzy Wurst


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.