Mies väittää käyneensä tulevaisuudessa ja ottaneensa tämän kuvan vuonna 6000

YouTubessa julkaistulla videolla esiintyy mies, jonka kasvot ja ääni on muunnettu, koska hän ei halua, että hänen henkilöllisyytensä paljastuminen ”vaikuttaisi maailman tapahtumiin”.
Mies väittää olevansa aikamatkustaja, joka lähetettiin 1990-luvulta vuoteen 6000. Hän sanoo tulleensa nyt takaisin ja väittää pystyvänsä todistamaan asian näyttämällä vuonna 6000 ottamansa valokuvan. Kuvassa erottuu jonkinlainen kaupunki, mutta kuva on niin vääristynyt, ettei siitä saa kunnolla selvää. Miehen selitys epäselvään kuvaan on, että aikamatkustus vääristää kuvia. Niinpä niin.
Videolla esiintyvä mies ei halua paljastaa tulevaisuudesta tarkkoja yksityiskohtia, mutta kertoo, miten maailma tulee muuttumaan. Hänen mukaansa syöpään kehitetään lääke tällä vuosisadalla ja aikamatkustus tulee kaikkien käytettäviin vuonna 2048 sellaisessa muodossa, että tapahtumia seurataan näkymättömänä, jotta niihin ei voi vaikuttaa.
Vuonna 6000 maailmaa hallitsee ”aikamatkustajan” mukaan superkehittynyt tekoäly, joka osaa ennustaa tulevia tapahtumia sataprosenttisella varmuudella ja jonka päätöksiin eivät vaikuta tunteet, kuten ihmisillä. Mies selittää videolla vakuuttavan oloisesti kaikenlaisia muitakin asioita, mitä maailmassa hänen mukaansa tulee tulevaisuudessa tapahtumaan.
Mies kertoo antaneensa tämän haastattelun, koska haluaa ihmisten tietävän, millaisia salaisia teknologioita on heidän tietämättään käytössä ”suljettujen ovien takana”. Pitäviä todisteita mies ei kuitenkaan kykene antamaan ja hänen tarinansa kuulostavat hyvin samanlaisilta, kuin monien scifi-sarjojen ja elokuvien tulevaisuudenvisiot.
Alla video, jolla aikamatkustajaksi itseään väittävä mies esittää todisteensa. Uskokoon, ken haluaa.

Lähde: Unilad
Kuva: YouTube / ApexTV


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.