Naisen päänahka repeytyi irti korvia myöten kammottavassa onnettomuudessa – video ei herkille

Japanilaisen 64-vuotiaan naisen koko päänahka repeytyi irti korvia ja kulmakarvoja myöten järkyttävässä onnettomuudessa, jossa naisen pitkät hiukset juuttuivat puuvillankehräyskoneeseen.
Nainen kiidätettiin sairaalaan, missä lääkärit onnistuivat kiinnittämään päänahan takaisin neljän tunnin sisällä. Plastiikkakirurgit julkaisivat tapausanalyysin harvinaisesta ja haastavasta operaatiosta. Tapaus on toinen, jossa irronnut päänahka on kiinnitetty onnistuneesti takaisin paikalleen.
Lääkärit kiinnittivät onnistuneesti neljä pääasiallista verisuonta, jotka yhdistävät pään oikean ja vasemman puolen. He eivät kuitenkaan onnistuneet yhdistämään uudelleen hermoja, joten naisella ei ollut operaation jälkeen lainkaan tuntoa päänahassaan. Naiselle oli myös myöhemmin tehtävä ihonsiirto pään vasemmalle puolelle, sillä iho alkoi mennä kuolioon veren puutteen vuoksi.
Onnettomuudesta on kulunut vuosi, ja nyt naisen hiukset ovat kasvaneet takaisin ja tunto palautunut osittain. Nainen voi supistaa otsansa lihaksia ja liikuttaa oikeaa kulmakarvaansa. Hän kykenee myös sulkemaan molemmat silmänsä.
Videolla on naisen vammoista kuvia, jotka eivät sovi herkille.
https://youtu.be/wAxXH5iOY10
Lähde: DailyMail