NASA löysi Auringosta jättimäisen mustan aukon – maailmanloppu edessä?

NASA on löytänyt jättiläismäisen mustan aukon Auringon pinnalta. Aukko kattaa Auringon yläosan ja englantilaisessa Express-lehdessä maalaillaan jo otsikoita koko Auringon hajoamisesta.
Kyse ei tiedemiesten mukaan ole kuitenkaan Auringon hajoamisesta, sen enempää kuin maailmanlopustakaan. Aukko on Auringon pinnassa oleva alue, jonka tiheys on alhaisempi ja lämpötila selkeästi matalampi, kuin muualla Auringossa. Alla oleva video on kuvattu ultraviolettivaloa vastaanottavalla laitteella, jonka vuoksi lämpötilaero näkyy tummana alueena. Normaalivalossa lämpötilaero ei näe.

17. ja 18. toukokuuta otetuissa kuvissa näkyvä aukko kattaa yli 10 % Auringon pinta-alasta ja näyttää kieltämättä huolestuttavalta, mutta NASAn tiedemiehet vakuuttavat, että välitöntä vaaraa ei ole. He eivät kuitenkaan osaa selittää mustan aukon syntymistä.
Oletettavasti aukon syntyminen on joka tapauksessa lähettänyt suuria määriä hiukkasia kohti Maata. Tiedemiesten mukaan hiukkasilla ei pitäisi olla vaikutusta Maahan, mutta kun ne osuvat ilmakehään, revontulet ovat normaalia näyttävämpiä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.