Mistä ihmeestä teinit keksivät näitä järjettömiä haasteita? Tässä tapauksessa älytön idea keksittiin jo vuonna 2007, kun teinityttö nuuskasi kondomin sieraimeensa ja veti sen ulos suun kautta.
Kondomia voi suositella käytettäväksi aina kun harrastetaan seksiä, mutta sitä ei todellakaan ole tarkoitettu nuuskattavaksi sieraimesta sisään ja vedettäväksi suun kautta ulos! Miksi kukaan tekisi niin? Koska haaste! Niinpä niin.
Kuten teinien nettihaasteissa yleensä on tapana, tälläkin kertaa laitetaan ehdoin tahdoin oma terveys koetukselle. Kondomin nuuskaaminen nenästä suuhun keksittiin jo vuonna 2007 ja sitä on tehty aika ajoin viime vuosien aikana, mutta nyt haaste jälleen leviää netissä ja siitä on julkaistu varoituksia uutislähetyksissä ympäri maailman.
Asiantuntijat varoittavat, että tätä(kään) haastetta ei tule missään nimessä tehdä, koska ällöttävyyden lisäksi lateksisen kondomin kuljettaminen nenäkanavasta suuhun voi johtaa pahoihin tulehduksiin ja tukehtumisvaaraan. Sierainta selkeästi suurempi kondomi on hyvin kestävä ja se voi helposti juuttua kiinni nenään tai suuhun tukehduttaen hengityksen. Kondomi voi haasteen aikana ajautua myös henkitorveen. Vähimmilläänkin se voi vahingoittaa limakalvoja ja aiheuttaa allergisia reaktioita.
Alla kaksi videota haasteesta. Älä edes yritä tätä typerää tempausta!
https://youtu.be/EwzqIj5SaNM
https://youtu.be/OEB8p8zCaX8
Kuva: YouTube