Tubettaja putosi pilvenpiirtäjästä – kuvasi kuolemansa, video ei herkille

YouTubessa ja sosiaalisessa mediassa hengenvaarallisista tempuistaan kuvia ja videoita ulkaisevat uhkarohkeat kiipeilijät yrittävät ylittää toistensa saavutukset kuvaamalla yhä älyttömämpiä tempauksia. Vaikka kyseiset henkilöt valmistautuvat temppuihinsa niin hyvin kuin mahdollista, heillä ei yleensä ole turvaköysiä, jonka vuoksi on aina olemassa vaara, että jotain menee vikaan.
Näin kävi suositulle kiinalaiselle 26-vuotiaalle tubettajalle Wu Yongningille. Julkaisemillaan hurjilla videoilla Wu yleensä kiipeilee pilvenpiirtäjien katoilla ja hyppii niissä tasanteelta toisella.
Viimeiseksi jääneessä tempussaan Wu oli valinnut kohteekseen 62-kerroksisen pilvenpiirtäjän, jonka katon reunalla hänen oli tarkoitus roikkua. Tilanne taltioitui miehen kauemmas sijoittamalle videokameralle. GizBeat-sivuston mukaan hän olisi saanut tempustaan 15 000 dollaria.
Videolla näkyy, miten Wu valmistautuu pitkään ja huolellisesti temppuunsa. Kun valmistelut ovat valmiiit, hän laskeutuu roikkumaan katon reunalle ottamaan selfietä. Yhtäkkiä miehen jalka lipeää katon reunalta. Hän yrittää pitkään ja epätoivoisesti nostaa itseään takaisin katolle, mutta seinä on liukas eikä hän saa siitä otetta jaloillaan. Lopulta miehet voimat ehtyvät ja hän putoaa kuolemaansa.
Kamppailulajeja harrastaneella Wulla oli kiinalaisten sosiaalisessa mediassa Weibossa 50 000 seuraajaa ja hänen sanotaan keränneen rahaa hurjilla tempuillaan, jotta hänellä olisi varaa viedä tyttöystävänsä vihille.
Turma tapahtui 8. marraskuuta, mutta Kiinan poliisi vahvisti Wun kuoleman virallisesti vasta joulukuussa nähtyään miehen tallentaman videon.
HUOM! VIDEO EI SOVELLU HERKILLE

Tässä videokooste Wun aiemmista tempuista.
https://youtu.be/IREEZRYzqgA
Kuva: Weibo


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.