Yli 100 ajokkia, seitsemän päivää ja yli 4 800 kilometriä; Gumball3000-ralli kokoaa huippuautot ja nimekkäät julkisuuden henkilöt yhteen mannertenväliseen kisaan.
Suomen Team Taxi ajaa koko kisan historiallisesti taksin kyydissä ja lahjoittaa mittariin kertyneen summan hyväntekeväisyyteen. Metropoli.net seuraa rallia suoraan paikanpäältä Leftfootin videoblogin muodossa, joten pitäkää hatuistanne kiinni, pian on luvassa vauhtia ja vaarallisia tilanteita! Leftfootin lähtö Suomesta Mikael Gabrielin ja Mustan Barbaarin kanssa ainakin oli kyllin hämmentävä, kuten alta näkyy!

Huomenna Tukholmassa käynnistyvä Gumball3000-ralli kokoaa jo 17:ttä kertaa yhteen uskomattoman kattauksen superautoja ja supertähtiä. Yli 100 ajokin joukossa on menopelejä aina klassikoista futuristisiin hybridi-superautoihin, kuten Ferrari F50, McLaren P1, Jaguar E-Type ja Tesla Roadster.
Mukaan kisaan lähtee myös Paluu tulevaisuuteen -elokuvasarjasta tuttu DeLorean DMC 12 ja Ritari Ässän KITT-auto, jonka puikoissa on itse Ritari Ässä, David Hasselhoff. Toukokuun 30. päivä Las Vegasissa päättyvän kisan tähtikaartia edustavat myös muun muassa nyrkkeilylegenda Mike Tyson, rokkari Tommy Lee, toimintasankari Dolph Lundgren, rullalautailulegenda Tony Hawk ja kaksinkertainen Formula 1 -maailmanmestari Lewis Hamilton.
gumball-2015-reitti
Matkan varrella olevissa kaupungeissa järjestetään loistokkaiden juhlien lisäksi Christie’sin järjestämiä huutokauppoja. Näissä tapahtumissa kerätään rahaa muun muassa Nelson Mandela Children’s Fund-, The Tony Hawk Foundation- ja The Sir Simon Milton Foundation -hyväntekeväisyysjärjestöille.
gumball-2015-team-taxi
Suomen Team Taxi tekee Gumball-historiaa osallistumalla ralliin nimensä mukaisesti taksilla. Kun ruutulippu heilahtaa, Suomen tiimin jäsenet LeftFoot, Mikael Gabriel, Musta Barbaari ja Esko ”Urheilujätkä” Seppänen hyppäävät taksinkuljettajan ohjastaman Volvo S80:n kyytiin Tukholmassa. Nähtäväksi jää alkaako itse ralli yhtä hämmentävissä merkeissä kuin herrojen lähtö Suomesta!
Kävi miten kävi, seitsenpäiväisen, mannertenvälisen ja yli 4 800 kilometriä pitkän rallin päätteeksi Las Vegasissa mittari sammutetaan ja ruudun näyttämä lukema lahjoitetaan vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaa tukevalle Teemu Selänteen Finnish Flash ry:lle.