Supertähti Kim Kardashianilla on varaa palkata kokonainen tiimi huolehtimaan kauneudenhoidostaan, mutta nainen vakuuttaa tekevänsä toisinaan oman meikkinsä. Videolla Kim opastaa, kuinka hän tekee nopean arkimeikin niinä päivinä, kun häntä ei huvita laittautua viimeisen päälle. Naisen käyttämät tuotteet ovat luonnollisesti hänen omasta KKW Beauty -meikkisarjastaan.
– Minulla on aina ollut niin paljon tuotteita, että halusin meikkisarjan, jossa on kaikki käyttämäni tuotteet samassa, Kim kertoo videolla.
Kim toteaa tarvitsevansa vain kolmea tuotetta arkimeikkiinsä. Hänen käytössään ovat kasvojen muotoiluun käytettävä kaksipäinen contour-tikku, kaksipäinen korostuskynä sekä meikkisudin ja sienen yhdistelmä meikin levittämiseen. Nainen sanoo, ettei hänellä ole videolla meikkivoidetta eikä peitevoidetta, joten lopputulos ei ole täysin virheetön.
– Näytän viiden minuutin luonnollisen arkimeikin, jonka teen silloin, kun en halua käyttää tonnikaupalla meikkiä, nainen kertoo.
Kim on aina ollut kiinnostunut meikkaamisesta, ja hänen isänsä kerrotaan maksaneen hänen meikkaustuntinsa, kun hän oli teini-ikäinen. Naisen oman meikkisarjan tuotteita on saatavilla myös Suomesta.

Lähde: Mirror