Nyt on ökyä! Top 10 julkkisten övereimmät lukaalit

Kukapa ei nauttisi hieman ylimääräisestä tilasta ympärillään myös kotona, eikö niin?
Tila on mukavaa, mutta entäpä oma tennis-, koripallo- ja helikopterikenttä, uimakeidas, keilarata, elokuvateatteri, tai jokin muu rakennelma rakkaimmille harrastuksille? Sehän onnistuu, kunhan rahaa on riittävästi. Ja julkkiksilta rahaa löytyy, varsinkin ”isossa maailmassa”.
YouTube-kanava Talltanic listasi 10 övereintä julkkisten kotia.
10. Kim Kardashian ja Kanye West ostivat palatsimaisen talonsa 20 miljoonalla dollarilla ja remontoivat sitten kaiken uusiksi. Palatsista löytyy tietenkin elokuvateatteri, koripallokenttä, täysimittainen kylpylä, äänitysstudio ja kaikkea muuta mukavaa.
9. Donald Trump asui ennen Valkoiseen taloon muuttamistaan vaimonsa Melanian kanssa New Yorkissa Trump Towerissa, jossa heillä oli käytössään kolme ylintä kerrosta. Asunnosta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät Manhattanin ylle. Yltäkylläisesti kullalla, marmorilla ja keräilyharvinaisuuksilla koristeltu palatsimainen asunto pilvenpiirtäjän huipulla kuvastaa hyvin Trumpin pröystäilevää tyyliä.
8. Frank Sinatran Kaliforniaan rakennuttama paratiisi sijaitsee kolmen hehtaarin tontilla. Alueella on kolme rakennusta, joista löytyy 8 makuuhuonetta, 3 keittiötä ja 12,5 kylpyhuonetta. Tiluksilta löytyy myös valaistu tenniskenttä sekä tietenkin helikopterikenttä.
7. Lil Waynen Miamin rantaviivalla sijaitsevassa kartanossa on 1403 neliötä. Sisältä löytyy mm. 9 makuuhuonetta ja kylpyhuonetta, äänitysstudio, elokuvateatteri ja lukaalin katolla sijaitseva skeittipuisto.
6. Kun Ashton Kutcherille ja Mila Kunisille oli tulossa perheenlisäystä, he ostivat vuonna 2014 Los Angelesin Beverly Hillsistä 10 miljoonalla dollarilla aidatun ja yksityistien varrella sijaitsevan 700-neliöisen kartanon, jossa kelpaa oleskella kaikessa rauhassa. Kumpikaan heistä ei ollut tehnyt suuren budjetin elokuvia aikoihin, joten 10 miljoonan kartanon ostaminen oli varsin rohkea temppu.
5. Enya asuu upeassa linnassa Irlannissa lukuisten kissojensa kanssa.
4. Howard Sternin kerrotaan käyttäneen 52 miljoonaa dollaria Floridan Palm Beachissa sijaitsevaan kartanoonsa. Stern mm. asennutti 200 000 dollarilla kartanoon kauko-ohjattavat hurrikaanin kestävät ikkunaluukut, joissa edes 444 kilometrin tuntinopeudella puhaltava tuuli ja lentävä romu eivät tunnu missään. Kartanossa on 5 makuuhuonetta sekä 12,5 kylpyhuonetta, ja rantaviivaa 5,8 kilometriä.
3. Dwyane Wade ja Gabrielle Union vuokrasivat häitään varten satumaisen kauniin veden ympäröimän linnan, jonka myyntihinta oli tuolloin 10,9 miljoonaa dollaria. He pitivät näkemästään niin paljon, että linna poistettiin markkinoilta ja he muuttivat sinne jo ennen häitä.
2. Bill Gates on nykyisin maailman toiseksi rikkain mies, ja hänen asumuksensa on aivan huikea. 63 miljoonaa maksanutta unelmakotia rakennettiin peräti 7 vuotta. Luonnon ympäröimässä Washingtonin osavaltiossa olevassa kartanossa on monia erikoisia autotalleja, kuten esim. maan alla oleva luola, johon mahtuu 10 autoa. Asumuksesta löytyy 6 keittiötä, ympäri vuorokauden päivystävä kokki, 140-neliöinen elokuvateatteri, 195-neliöinen kirjasto ja massiivinen akvaario. Tämän lisäksi Gatesilla on Yhdysvaltain länsirannikolla toinenkin asumus, joka on 18 miljoonaa dollaria maksanut maatila, josta löytyy mm. yksityinen kilparata.
1. Mukesh Ambani ei ole julkkis, vaan valtavan intialaisyhtiön puheenjohtaja. Mies on kuitenkin miljardööri ja hänen kotinsa Intiassa sanotaan olevan jopa miljardin dollarin arvoinen, ollen samalla maailman arvokkain yksityisasumus. Talon nimi on Antilia ja siinä on 27 kerrosta. Tässä pilvenpiirtäjässä on myös kuusi kerrosta maanalaista parkkitilaa, kolme helikopterikenttää ja 37 161 neliötä sisätiloja. Lisäksi Ambanin asumuksesta löytyy 9 pikahissiä, kaksikerroksinen hyvinvointikeskus ja 6 kerrosta perheen yksityiskäyttöön. Talosta on myös varattu yksi kokonainen kerros Ambanin autojen huoltoja varten.
Katso videolta uskomattomia kuvia julkkisten top 10 övereimmistä lukaaleista.

Kuva: YouTube


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.