Vaikutusvaltainen Hollywood-tuottaja Harvey Weinstein sai potkut omasta firmastaan ja tuli vaimonsa Georgina Chapmanin jättämäksi sen jälkeen, kun yli 25 hänen kanssaan työskennellyttä naista kertoi miehen ahdistelleen heitä seksuaalisesti. Muun muassa näyttelijät Gwyneth Paltrow ja Angelina Jolie ovat kertoneet Weinsteinin ahdistelleen heitä.
Nyt Weinstein on kuitenkin yllättäen saanut puolustajan näyttelijä Lindsay Lohanista, joka julkaisi Instagramissa erikoisen videon. Lohanin mukaan Weinsteinin vaimon pitäisi seistä miehensä rinnalla ahdistelusyytteistä huolimatta. Nainen myös kertoo, ettei Weinstein koskaan kohdellut häntä huonosti.
Lohan on kuvannut videon kylpyhuoneessa Dubaissa. Videon otsikko on ”Harvey”, ja sen rinnalla on enkeliemoji.
– Mielestäni Georginan pitää astua esiin ja olla miehensä tukena. Hän ei ole koskaan satuttanut minua tai tehnyt minulle mitään väärää. Olemme tehneet useita elokuvia yhdessä, ja mielestäni kaikkien pitäisi lopettaa, mielestäni se on väärin, Lohan puolustaa tuottajaa.
Lohanin video on suututtanut monet, ja sittemmin hän on poistanut sen Instagram-tililtään. Katso alta Lohanin puolustuspuhe.

Lähde: Metro