Huipputarjous jota ei kannata ohittaa

Avaa pelitili Nordicbetille heti ja saat:

  • 600€ edestä bonuksia kasinolle
  • 250 ilmaiskierrosta

Toimi näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Pohjalainen somejulkkis Turun terrori-iskusta – ”Sipilän ja Orpon syytä”

Koko Suomi pysähtyi viime lauantai-iltapäivänä, kun kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut marokkolaismies puukotti torilla olleita ihmisiä, pyrkien vahingoittamaan erityisesti naisia. Kammottava veriteko vaati 2 ihmishenkeä ja 8 loukkaantunutta.

Kaustisella asuva Suomen päättäjiä usein kritisoiva Mauri Peltokangas on herättänyt huomiota Facebookissa julkaisemallaan videolla, jolla hän kommentoi suorasukaisesti viikonlopun Turun tapahtumia.

Terrori-isku oli perussuomalaisia kannattavan Peltokankaan mielestä Suomen päättäjien syytä. Somessa laajalti seuratun Peltokankaan suorat sanat ovat herättäneet erityisen suurta huomiota, sillä alla olevaa videota on katseltu jo yli 1,5 miljoonaa kertaa.

Videolla Peltokangas sanoo tietäneensä, että jotain vastaavaa tulee tapahtumaan, vaikka ei sitä toivonut. Peltokangas kertoo videolla miksi isku hänen mielestään tapahtui ja laukoo sensuroimattoman mielipiteensä Juha Sipilästä ja Petteri Orposta, jotka hänen mielestään ovat vastuussa Turun tapahtumista.

Peltokangas vastustaa omien sanojensa mukaan ”haittamaahanmuuttoa” ja kertoo mielipiteensä Turun tapahtumiin voimasanoja säästelemättä. Oletko samaa vai eri mieltä Peltokankaan näkemyksestä?

Suomi 100 Turku….. terveiseni päättäjille!

Opublikowany przez Mauri Peltokangas na 18 sierpnia 2017

Nappaa 10€ ilmainen veto Liigaan tästä
Nappaa 10€ ilmainen veto Liigaan tästä