Sydäntäsärkevän koskettava video kodittoman elämästä – "tämä koira pelastaa henkeni joka päivä"

Kaduilla kodittomana elävä Andy Hutchins kertoo tällä videolla, miten hän pelastui tekemästä itsemurhaa. Vakavasta huumeriippuvuudesta 15 vuotta kärsinyt Hutchins kertoo ostaneensa koiran, jota oli lääkitty vahvasti ahdistuksen takia. Hutchins vieroitti Bailey-koiransa lääkkeistä ja nyt Bailey maksaa palveluksen takaisin monin verroin. Hutchins nimittäin kertoo, että Bailey pelastaa hänen henkensä joka päivä.
Hutchins kertoo aikoneensa tehdä itsemurhan hyppäämällä sillalta, mutta Bailey sai hänet toisiin ajatuksiin. Hutchinsisn koiran rakkaus on pyyteetöntä ja koira hyväksyy hänet sekä hänen ongelmaisen taustansa sellaisenaan. Mies kertoo myös tutustuneensa uusiin ihmisiin koiransa ansiosta.
Videon kuvaamisen jälkeen Hutchins on päässyt eroon kodittomuudestaan ja antaa siitäkin kunnian koiralleen. Hän on myös päässyt keskustelemaan kodittomuudesta Channel 4:n uutisstudioon, jossa hän antoi yksinkertaisen neuvon, miten kodittomuus voidaan päihittää. Hutchins sanoi, että kodittomuudesta päästäisiin eroon ikuisesti Englannissa, jos asevarusteluun tuhlattavat miljardit käytettäisiin kodittomien auttamiseen.
Katso alta sydäntäsärkevän koskettava video kaduilla asuvasta Hutchinsista ja hänen Bailey-koirastaan.

Lähde: Channel 4 News
Kuva: Facebook / Channel 4 News