Walesilainen rugbyn pelaaja Scott Baldwin, 29, oli eteläafrikkalaisessa eläinpuistossa ja päätti jostain syystä, että leijonan rapsuttelu on hyvä ajatus. Baldwin oli vierailulla eläinpuistossa ennen joukkueensa Ospreysin peliä Etelä-Afrikassa, mutta ei koskaan päässyt pelikentälle. Leijonauros ei nimittäin arvostanut Baldwinin osoittamaa hellyyttä, vaan puri miestä käteen.
Baldwin vietiin sairaalaan, ja hänen käteensä laitettiin tikkejä. Mies joutui jättämään tärkeän pelin väliin. Hänen valmentajansa Steve Tandy totesi, ettei tuntenut sympatiaa pelaajaa kohtaan, sillä tämä ei ollut kunnioittanut ohjeita, jotka kielsivät eläimiin koskemisen.
Pressitilaisuudessa Tandy totesi:
– Tapahtui onnettomuus leijonan kanssa, mutta rehellisesti sanottuna se ei ollut leijonan vika. Leijona puri Scottia, mutta kun laitat kätesi aitaukseen, jossa on leijona, sinua varmasti purraan. Se oli typerä teko Scottilta ja hän oli onnekas.
Baldwin pyysi typeryyttään anteeksi Twitterissä. Hän pääsee matkustamaan kotiin muun joukkueen kanssa suunnitelmien mukaan.

Lähde: Metro