KATSO HUIPPUMATSIT ILMAISEKSI

Haluatko katsoa Real Madridin ja FC Barcelonan ottelut ilmaiseksi? Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1 ja Englannin FA Cup ovat myös klikkauksen päässä.

KATSO HUIPPUFUTISTA ILMAISEKSI NÄIN:

1. Siirry palveluun TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ilmaiseksi
3. Tililläsi pitää olla rahaa ja pääset katsomaan lähetyksiä ilmaiseksi

Tällaisia autoja on koko maailmassa vain yksi – nettihuutokauppa aloitettiin 60 eurosta!

Huutokaupat.com-palvelussa on myynnissä auto, jollaista ei löydy toista koko maailmasta. Kyseessä on vuoden 1993 Mazda 121, jonka tekee erikoiseksi se, että se on maalattu käsin täyteen sarjakuvahahmoja. Varsinkin Disney-hahmot ovat hyvin esillä tässä sarjakuvien ystävien vaaleanpunaisessa unelmassa.

Kilometrejä autoon on kertynyt 193 000, mutta sen hinta ei ainakaan vielä ole päätä huimaava. Autosta tehty ensimmäinen tarjous oli 60 euroa. Viimeisin artikkelin kirjoitushetkellä tehty 18. tarjous oli 1080 euroa.

Auton myyjä esittelee ajokkia seuraavasti:

– Ainoa maailmassa, tosi hieno sarjakuvahahmojen avoauto. On Aku Ankkaa, Iinestä, Karhukoplaa, Nalle Puhia, Nasua, Angry Birdsiä, Helinä-keijua, Roope-setää, Kolme pientä porsasta, ym. ym. ym.

Autossa on monia hauskoja yksityiskohtia, kuten sian kärsäksi muutettu pakoputki sekä oikeiden kaltereiden takana kyyhöttävä Karhukopla.

Kyseistä nettihuutokaupattavaa autoa upeine maalauksineen löytyy maailmasta luonnollisesti vain yksi kappale, joten uniikkia menopeliä halajavat voivat tsekata kohteen lukuisat kuvat ja tiedot osoitteessa Huutokaupat.com!

Lähde ja kuvat: Huutokaupat.com

ILMAINEN LIVEVETO JÄÄKIEKKOON
ILMAINEN LIVEVETO JÄÄKIEKKOON