TV:n mobiiliryöstö
Kuluttajavirasto puuttui viimeinkin laillisena pidettyyn Suomen teininuorison järjestelmälliseen ryöstöön. Mobiilipeleihin addiktoituneiden teinien vanhemmat pystynevät tulevaisuudessa ostamaan jälkikasvulleen Nokian uusia malleja entistä tiheämpään, kun laskut pysyvät paremmin kurissa.
Ravintolakeisari Sedu
Sedu Koskinen on jo vuosia näyttänyt jopa maanlaajuisille ketjuille mallia siinä, miten menestyvä ravintola tehdään. Itse asiassa tämä yhdenmiehen konserni on kasvanut sellaisiin mittoihin, että osuusliikkeiden ja hotelliketjujen omistamat ravintolat alkavat vähitellen jäädä jalkoihin. Sedua voitaneen hyvinkin kutsua alan keisariksi, joskin yksinvaltiaaksi on vielä matkaa.
Europen paluu
80-luku on näkynyt viime vuosien retrobuumin myötä muun muassa muodissa. Nyt paluuta tekee myös saman vuosikymmenen ruotsalaisen sukkahousuhevin ykkösnimi Europe. Voimme vain toivoa, että kyseisen orkesterin comeback ei tuo takaisin myös krepattuja takatukkia.
Teräsmiehen lento loppui
Teräsmiestä 70-luvulla näytellyt Cristopher Reeve eli viimeiset vuotensa huomattavasti lennokasta roolihahmoaan maanläheisemmin. Lokakuussa menehtynyt, kaulasta alaspäin halvaantunut mies osoitti kuitenkin olevansa Teräsmiehen mittainen osallistumalla lähes viimeiseen asti työhön halvaantuneiden ihmisten eteen.
NHL-lakkolaiset ulkomailla
NHL-pelaajien lakon myötä lätkästarat suuntasivat Pohjois-Amerikan sijaan aivan muille kentille. Kotimaisia tähtiä ei kuitenkaan liiemmin Suomen areenoilla nähdä, sillä pelaajat ovat suunnanneet Sveitsiin ja Ruotsiin. Ja syystä että? Vastaus on varsin arkinen: maamme korkea verotus ajoi kiekkotähdet maanpakoon vihreämmille kaukaloille.
Korkeasaaren eläintarhan teloitusinto
Korkeasaaren eläintarhan toiminta on saanut viime aikoina varsin negatiivista julkisuutta. Henkilökunta tuntuu olevan varsin verenhimoista väkeä, ensin pistettiin kylmäksi karhut ja sitten päätettiin, että ilmat pitää laskea myös paviaaneista. Luulisi eläinten kanssa ammatikseen työskentelevien henkilöiden tietävän vanhan totuuden, että kesäkissaa ei pidä ottaa.
USA:n pellevaalit
USA:n presidentinvaalit ovat saaneet juuri niin koomisia piirteitä kuin pellejen kansoittaman valtion vaaleilta voi odottaakin. Nappi korvassa avustajansa ohjeiden mukaan väittelevän Yrjö Puskan vielä ymmärsi, mutta miten presidentin valintaan vaikuttaa heidän vaimojensa pullareseptien paremmuus?
Käytettyjä hautakiviä kaupan
Iltalehti otsikoi 21. lokakuuta Lopen ja Riihimäen hautausmailta romuliikkeelle luovutettujen vanhojen hautakivien päätymisestä myyntiin rakennuslaatoiksi. Seuraavaksi hautausmailta varmaan kaivetaan vanhoja pääkalloja kukkamaljakoiksi ja sääriluita kivoiksi ovenkahvoiksi.