Bensaa persujen liekkeihin

Tampereen taannoinen ravintola oli todella surullinen tapahtuma.Todella surullinen monella tavalla.
Surullista on se, että kolme täysin viatonta nuorta ihmistä menetti tulipalossa henkensä. Surullista on se, että lukuisat ihmiset joutuvat olemaan kodeistaan evakossa jouluna ja ties kuinka pitkään sen jälkeen. Surullista on se, että läheskään kaikilla ei ollut kotivakuutusta. On surullista, että tulipalo merkitsee tuntuvia tulonmenetyksiä useille yrittäjille. Niille, jotka eivät halua yrityksistään rahaa tulipalovakuutusten, vaan ansioiden muodossa.
Kaikkein surullisinta on kuitenkin se, mitä tämä älyvapaa typeryys tekee kaikille muille maahanmuuttajille. Kammottavaa on se, millaisia argumentteja perussuomalaiset, vapaapuolueet ja muut änkyräliikkeet tulevat saamaan tästä tragediasta. Voin jo kuvitella teesit. Ählämit eivät halua tehdä rehellistä työtä. Ne yrittävät kusettaa meiltä verorahoja ja tuikkaavat samalla kokonaisen talon tuleen. Ne eivät piittaa ihmishengistä eivätkä noudata lakeja.
Kukaan ei ole vielä käyttänyt tätä korttia maahanmuuttajia vastaan, mutta on vain ajan kysymys, koska se tapahtuu. Siemenet on jo kylvetty. Päivi Lipposen nopeasti vedetyt johtopäätökset kertovat siitä, että en todellakaan ole ainoa, joka viulunkielimäisen kireänä pelkää, koska änkyrät kääntävät tämän tapauksen todisteeksi teorialleen, jonka mukaan maahanmuuttajat eivät voi tuoda tähän yhteiskuntaan mitään hyvää. Motkotamme loukkaantuneita, kun muslimit vaativat oikeuksia oman kulttuurinsa ja uskontonsa toteuttamiselle maassamme. En kannata Sharia-lain noudattamista Suomessa missään muodossa, sillä kussakin maassa eletään maan lakien mukaan. Aivan yhtä naurettavaa kuin muslimien huivien päivittely on kuitenkin vaatimus siitä, että saadakseen maamme kansalaisuuden hakijan on hallittava täydellinen Kalevalan runomitta ja luriteltava sitä takaperin koivuvarpu korvassa päällään seisten.
Tässäkin tapauksessa on muistettava, että Suomi on täynnä maahanmuuttajia, jotka tekevät ne työt, jotka eivät meille kelpaa. Ilman heitä alamme pian hukkua kirjaimellisesti paskaan. Lisäksi Suomessa on useita ulkomaalaisia ravintoloitsijoita, jotka käristävät työkseen vain kebablihaa yrittäen ansaita elantonsa rehellisesti. Poliisi tiedottaa viikottain lukuisista suomalaisten tekemistä petoksista ja rikoksista. Vain urto-osa jokaviikkoisista rattijuopumuksista, puukkohippasista ja murroista on ulkomaalaissyntyisten tekemiä. Yleensä puukkoon ja pulloon tarttuu se tavallinen, rehellinen suomalaismies. Tämä on fakta, joista en ole kovinkaan ylpeä.
Tältä tosiasialta änkyrät sulkevat silmänsä ja messuavat suu vaahdossa ulkomaalaisista, jotka saastuttavat uskontomme, rikkovat lakejamme ja vievät työmme. Me kunnon suomalaisethan olemme niin helvetin uskovaisia, lainkuuliaisia ja yritteliäitä ihmisiä. Jostain kumman syystä kovaäänisimpiä tuppaavat olemaan vähiten koulutetut, joiden oma työhistoria ei ole kovin kummoista ilotulitusta. Kirkossa on käyty viimeksi kulauttamassa rippiviini, yrittäjät ovat ahneita kokoomuslaisia sikoja ja koulutus ylpistää ihmisen. Tämän elämäntyylin puhtain edustaja lieni edesmennyt Tony Halme, jonka aikoinaan saama äänivyöry kertoi karua kieltä suomalaisten ajattelukyvystä ja persujen tarjoamista vaihtoehdoista. On pelottavaa, jos tällainen umpimielisyys on ainoa raflaava vaihtoehto, joka kansaan vetoaa.