HIIHTOPAKETTI VEDONLYÖNTIKIELELLÄ

Elämme huikeita aikoja. Hiihdon MM-kisat lähestyvät Kuisma Taipalemaista kliimaksiaan, kun taas missit keikuttavat samaan aikaan itseään kuin sunnuntaikävelijä Valentin Kononen oksennusta edeltävässä mutkassa. Sieppaako Sara Sieppi siepin huispauksen finaalissa kertoimella 3,00, vai pystyykö Linnea Aaltonen (3,50) kukistamaan Sardellin maalikameran kuvassa rinnan mitalla? Odotettavissa on giganttinen missifinaali, joka kulminoituu tuomariston yliampuviin kyykkyliikkeisiin.
Heikkisen Matti teki Mattisen Heikit hiihtäen oksennus poskella Suomen 12 vuoden tauon jälkeen kultamitalikartalle. Itse en ollut kultamitalista kovinkaan yllättynyt, sen verran sitkeästi Vantaan poika pysyi allekirjoittaneen perässä jo kuolaisissa viime kesän mäkijuoksutreeneissä. Matti on uusi Myllylämme – kuitenkin sillä erotuksella, että suojuoksu on vaihdettu yöjuoksuun ja Hemohess muumilimppariin. Ottaako Mathew kisoista lisää mitaleja, vai aletaanko nyt katkoa TV-kameran pimeässä kulmassa sauvoja? Mathew tulee nappaamaan kisoista maksimissaan viestipronssin, jos kaikki taivaankappaleet ovat oikeanlaisessa luisussa auringon rinnalla ja jos edes yksi maamme maajoukkuehiihtäjistä osaa suorittaa perjantaina edes kohtuullisella tavalla vapaata hiihtotyyliä. Heikkisen kaima Mathew Hautamäki tulee nappaamaan suuren mäen pronssia, jos ei tuule, ei sada, ei paista aurinko, ei ole sumua eikä kaiken kukkuraksi ole liukasta. Mathew on siis enemmän kuin lähellä mahtisuoritusta.
Suomen naiset nappaavat viestistä vähintään hopeaa – se on selvä kuin Nykänen Keski-Euroopan mäkiviikolla kultaisella 80-luvulla. Aikulla on takamuksessaan sellainen hikilaikku, että muiden Suomen joukkueen perustanttojen on tehtävä vain se paljon parjattu perussuoritus, jotta Ruotsi, Venäjä, Italia ja Saksa pysyvät takana. Norja pysyy hyvin todennäköisesti etupuolella, ellei Roposen tyttö ehdi kampata kilpasiskoaan Holmenkollenin varjoisammassa nousussa.
Entäpä sitten tänään? Tänään on parisprintti parilla parivaljakkomaisella paritanssilla höystettynä. Näin kisa-alueen huviteltassa asuneena voin tässä kohtaa todeta, että Suomen naisten ja miesten joukkueilla on täydet mahdollisuudet vähintään himmeimpiin mitaleihin tänään sivakoitavissa pyllymyräköissä – etenkin jos keli jatkuu samanlaisena Hautamäki-ilmana, kuin mitä se on ollut viime päivinä. Marit Björgen on liputettu varikolle naisten puolella, joten Norjan joukkue heikkenee hetkessä kuin Suomen jääkiekkomaajoukkueen puolustus sen Ruotsin kuuluisan kuudennen maalin jälkeen. Ruotsin leiri on puolestaan painanut paniikkinappulaa sillä seurauksella, että naisten parisprinttipaketti on pahemmin sekaisin kuin allekirjoittanut MM-vuonna 1995. Aikulla ja Kristalla on todellinen iskun paikka, nyt pitää voitelun onnistua niin suksen pohjassa kuin polvinivelissäkin. Miesten zäänssi-niminen mahdollisuus piilee Nousiaisen laskuissa ja laskiaisen nousuissa. Jos Jauhojärvi tikkaa tämän lisäksi vähintään 60-prosenttisella teholla siitä mitä puhuu, on pronssimitali kyseisten etureisi-Reinojen käsien ulottuvissa. Ruotsi ja Norja menevät menojaan, siitä ei päästä yli eikä ympäri.
Näin siis tänään sekä huomenna, rakentakaa Betsafen hiihtovetonne edellä mainittujen faktojen varaan. Futispuolelta voitte niistää lapulle tänään Levantea piiskaavan Real Sociedadin. Näin tällä kertaa, ensi kerralla jo ihan toisin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.