Intercoiffure Mondial: Paris Most Beautiful Hair

Kirjoittajana Marko, President of Intercoiffure Finland

Tulevaisuuden muoti tänään

Pariisi: henkeäsalpaavaa muotia. Missään muualla päin maailmaa ei ole yhtä paljon muotisuunnittelijoiden näytöksiä kuin pariisissa ja vieläpä niin monesta eri muodin näkökulmista. Viimeisin Intercoiffure Mondial collection on tunteellinen matka, niin kuin kosminen retki barokkiin, etnisen maan läheiseen elämäntyyliin tai Mad Men -fantasiaan. Tässä fotoshootissa yhdistyvät originelli, eleganssi, kokeilunhalu ja käsityötaito.

Mad Man

Seksikästä kuin 60- luvulla: Isot hiukset ovat tärkeintä. Muotifanit rakastavat Amerikan Mad men –tv-sarjaa.

Cosmic Trip

Modernia romanttisuutta: luonnollista, eleganttia pitkää hiusta. Hollywoodin inspiroimaa Pariisin tyyliä.

Barocco Ethnic

Fantastisen eleganttista, progressiivista glamouria: Hiusmalleissa yhdistyvät runollinen Manga ja renesanssinen tyyli.

Folk Earth

Sekoitus kulttuureita: puhdasta etnisyyttä, joskus villiä ja luonnollista, mutta aina omaperäistä.

Pariisissa poistuu epäilys siitä, mikä on maailman muodin pääkaupunki. Pariisi on kyllä kiistatta maailman kauneuden ja muodin mekka, täällä ylellisyys on tyyliä. Yksilöllisyys, luovuus ja glamour ovat avaimia täydelliseen Paris`most beautiful hair -tyyliin. Trend News 2011. Viimeisin Intercoiffure Mondial collection on matka korkeimpaan laatuun, jossa yhdistyvät muodin asiantuntemus ja uskomaton käsityötaito. Haute couturea ja taiteellista räätälityötä sekä kadotettua käsityötaitoa yritetään tuoda takaisin Karl Lagerfeldin johdolla. Filosofia, jota Intercoiffure Mondial edustaa. Trenditietoisuus, ja erinomainen hiusten leikkaustaito sekä värit ja tyyli ovat tämän collektionin selkeimmät viestit. 60-luvun retrolookit, isoja kampauksia ja geometrisia leikkauksia, joskus romanttista ja puhdasta tuoreutta, sekä selkeää linjaa: Mad Men , Cosmic Trip, Barokki ja Maanläheinen.

Vision of the Elite

Taiteen ja kulttuurin yltäkylläisyyttä

Haute couture ja tulevaisuuden design. Belle Epoque -kaupunki ja sen moderni arkkitehtuuri. Nostalgista, runollista, älykästä, ylimielistä, röyhkeää ja etäistä. Pariisi on tässä ihanan tinkimätön. Tai niin kuin ohjaaja James Cameron sanoi: “Pariisi on ilmaa, tuoksuja se on kuin mielen tila”.

Artistic Team 2011

Hiusmuodin kokonaisvaltainen näkemys: Brasilasta Japanin, Autralian, Italian, Ranskan ja Ukrainan kautta. 2011 Intercoiffuren Mondialin taiteellinen tiimi matkustaa ympäri maailmaa etsien viimeisimpiä trendejä. He ovat kauneuden ja visioiden lähettiläitä. He näkevät tämän ajan elämänasenteet ja muuntavat ne hiusmuodiksi. Intercoiffure Mondialin kansainvälinen taiteellinen tiimi antaa naiselle ja tälle muodille sen karisman. Nämä ovat hyviä syitä arvostaa hiusartistien lahjakkuutta ja visioita, koska he ymmärtävät uniikin tavan tuoda yksinkertaisia asioita, muuttamalla muotoja ja värejä. Silloin saadaan aikaan näyttävä look.

Luovuudella ei ole rajoja.


Mad Men

Isot hiukset on mustaa

Seksikäs 60-luku

Hiusmaailma muodostuu: Retro-eleganttisista suurista hiusmalleista. Geometriset linjat yhdistyvät villeinä kohoaviin hiusmalleihin. Tupeeratut, lyhyet superblondit maksimaalisella volyymilla. Naisellisuus ja sensuaalisuus. Kokeilunhaluinen ja omaperäinen: 60-luvun wet-lookit punotuilla leteillä.


Mad Men

60-luvun Retro Glamouria

Saippuaooppera ja katutyyli

Uusi naisellisuus à la Joan Harris: isoja efektejä runsaudella ja kaaria mittasuhteissa. Volyymiset, föönatut ja tasapitkät linjat, ryyditettynä mustalla värillä. Lisäksi näkyy täydellisiä glam-blondeja. Muotifanit rakastavat amerikkalaista saippuaoopperaa ja tämän Mad Men -muotia. Rennosti, mutta taidokkaasti tehtyjä pitkien hiusten kampauksia, kuin luonnollinen päiväkampaus WOW- efektillä. Osiot ovat krepattuja ja niputettu taakse. Isoina kontrastina pehmeä poninhäntä-look. Kevyt “pöllytys” antaa dramaattisen efektin ja täydellisen naisellisuuden voiman koko lookkiin.


Mad Men

Fiktio kohtaa todellisuuden

Glamour, kauneus, eleganssi

Aikaansa seuraava hiusmuoti on nyt kunnianosoitus 60-luvulle: yhtäaikaa nuorekas klassinen ja tuore. Hiuslisäkkeet ovat hyvä lisä kampauksissa. Herkulliset kiharat hiuspidennyksillä, taidokkaat mehiläispesä-tyyliset kampaukset antavat arvokkaan vaikutelman. Kuparin ja suklaan hohtoiset värit hiuksissa antavat lookille tarvittavan luonteen. Mad Men -hiustyylillä juhlitaankin naisellisten muotojen paluuta. Mad Man -naiset ovatkin muodin hienostuneen tyylikkäitä klassikkoja.


Cosmic Trip

Neo-romanttinen ja suloinen tähtisade-muoti

Hillittyä ylellisyyttä. Pehmeät ja valuvat muodot yhdessä aurinkoisten ja maanläheisten sävyjen kanssa. Värimaailma on hunajaa ja ruskeaa. Bling-bling -tyttömäisyyttä pehmeillä kiharoilla.

Etäistä ja kaunista.


Cosmic Trip

Viileää ylellisyyttä

Unta ja Fantasiaa

Tyyli- ikonit luovat omat tyylinsä tinkimättömästi. He eivät matki muita, mutta heitä matkitaan. Cosmic tripistä löytyy pintarakennetta, volyymiä ja paljon liikettä: pitkät hiukset luksuksen omaisilla vaikutteilla luovat mielikuvan viettelevästä ja villistä asenteesta. Moderni mukaelma Barbarella ja Bardot -glamourtyyleistä. Cosmic trip -luomukset kertovat itsevarmuudesta ja jäätävästä luksuksesta. Tämä on muodin julkilausuma perinteen ja modernin välillä, kuin matka maan ja kuun välillä.


Cosmic trip

Villi, nuori ja järjetön hippi-enkeli tyyli

Arvaamaton, vaarallinen ja mystinen. Kosmiset leidit pelaavat kontrasteilla. Lookit erilaisilla rakenteilla: sileät päälliosat, kiharat poninhännillä, viimeistelty epäsymmetrisesti toiselle olkapäälle. Nyt näemme laineiden, kiharoiden ja hiuslakan takaisinpaluun tai leukamitan pituisilla, volyymia elävöittävillä kiharoilla. Tämä on hippienkeli -look.


Folk Earth

Luonnollisen kauneuden henki

Naisellista ja romanttista

Mielikuva naisellisuudesta: runsaat hiukset ovat yhdistelmä suloisuutta, kauneutta ja itsenäisyyttä. Folk Earthin ominainen luonne on hyvin luonnollinen, hieman mystinen ja ilmavan kevyt. Sekoitus eri kulttuureista.


Folk Earth

Luonnollinen kauneus tähtiaineksilla

Moderni paimentolainen

Tärkeintä on ilmavuus, kuin myös mutkaton eleganssi. Look: spiraalin omaisesti kieritetty yksi osio. Designattua luonnon kauneutta, joka näyttää satunnaisesti kootulta, mutta luovan järjestelmällisesti. Tärkeää ovat pehmeät linjat ja liike. Hiusväri on hyväkuntoinen kiiltävä musta. Muotojen variaatiot: hiusmalli pitkä, volyymia sivuilla ja kevenee latvaa kohti. Folk Earth on elämän tyyli. Niin kutsuttu LOHAS elää terveellisesti, pitää huolta luonnosta, mutta ei kieltäydy luksuksesta. Mielihyvää ja tyylikkyyttä.


Folk Earth

Vintagekosketus Pariisilaisittain

Päälliosaan nostettuja glamour-kampauksia

Yksityskohtia asenteella suuriin näytöksiin. 60-luvun päälliosan korkeita kampauksia tai samaa modernina wet-lookkina. Paljon volyymia pään takaosassa antaa 60-luvun fiiliksen.

Päälliosassa erilaisia painopistevariaatioita. Mitä enemmän rennosti ja randomina työstettyjä hiuksia, sitä muodikkaampi lopputulos. Folk Earth on vintagetyyli, joka toimii niin iltapuvun kanssa kuin vapaa-aikanakin. Hyvin “pariisilainen” tyyli, niin hienovarainen ja ylpeä kuin Julianne Mooren lookki “A single man” a´la Tom Ford.

Barocco Ethnic

Renesanssi kohtaa Mangan

Manga sarjakuva kohtaa renesanssin esteettisyyden. Pariisin klassilliset rakennukset ja desing-yökerhot on yhtä mielenkiintoinen yhdistelmä kuin Barocco Ethnic look. Kontrastien sekoitus: sensuellia tyyliä yhdessä epäsäänöllisesti punottujen palmikoiden ja villien dynaamisten lyhyiden leikkausten kanssa.


Barocco Ethnic

Raflaava ja minimalistinen

Retro ja boheemi

Käytännöllinen lyhyt leikkaus: vähän retroa, vähän boheemia. Uuden suunnittelijan Gwen Stefanin palmikoidut punokset hiuspantana: etnisessä sekoituksessa yhdistyvät ylellisyys ja tyttömöinen glamrock. Lisäksi rikottu l yhyt leikkaus tuo mieleen minimalismin, joka oli kerran Audrey Hepburnilla. Värit: valkoinen blondi ja sinimusta. Paris’ most beautiful hair näyttää riippumattomalta, erilaiselta ja kauniilta.

Barocco Ethnic

Rock a Billy ja Boudoir

Lady Gaga -lookki

Barocco Ethnic tyyli on vapautunut, mutta naisellinen nainen. Tiennäyttäjänä on Lady Gaga. Tämä näyttää joskus diivailevalta, progressiiviselta rockabilly-blondilta. Toiset rakastavat ennemmän luonteeltaan lempeämpää vallankumouksellisuutta ja eleganttisen huoletonta boudoir-palmikkoa olkapäällä.

Kuvat ja teksti: Intercoiffure Mondial, Vision of the Elite Trend News 2011 by Intercoiffure Mondial Paris’ Most Beautiful HairOta 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.