RIHANNA TUNKIAINEN VS ARNOLD FLÄNSMAN – ASTRONAUTTIRAKKAUTTAKO?

Olipa kerran astronautti nimeltä Rihanna Tunkiainen sekä kosmonautti nimeltä Arnold Flänsman. Kyseessä ei ollut mikään ihan tavallinen ydinfyysikkoryhmä, vaan tällä kertaa voitiin puhua todella giganttisesta ruudinkeksijätiimistä. Parivaljakko ei halunnut asettaa julkisuudessa päälleen paljon parjattua Nykänen-Tapola -sankariviittaa, vaikka astronauttiyhdistyksen eropapereita kirjoiteltiinkin kahteen kertaan kahden päivän sisällä.
Koska kaikki kuitenkin näyttää tällä hetkellä olevan rasvaisemmin kuin digiviihdesession kuvaustauolla konsanaan, on tilanteesta turha nostaa kivitalon kokoista itkulaulua. Itse asiassa kosmonautti Flänsmanilla pyyhkii tällä hetkellä niin mainiosti, että mies on perustanut omia avaruuslentojaan varten ihanaisen stipendirahaston, jota on mahdollista kartuttaa samalla, kun miettii, että mitäköhän helvettiä tämä kaikki tarkoittaa. Ainoa valitettava asia tässä kaikessa kuninkaallisessa pyllymyräkässä on se, että herra Flänsman on monista suuretsinnöistä huolimatta kadottanut itsensä ohueen yläpilveen. Villeimmät viidakkohuhut ovat antaneet allekirjoittaneen ymmärtää, että mies on viimeksi nähty Marsin ja Venuksen välisellä kiertoradalla metsästämässä kauan kaivatun Raider-patukan mystistä reseptiä. Kaikki on siis kunnossa, jos kuntoa vain verrataan Rihanna Tunkiaisen cooper-tulokseen.
Hätä ei ole tämän näköinen, sanoi Isometsä vuoden 2001 MM-hiihtojen kusitestissä. Vaikka maamme kuninkaallisten tilanne vaikuttaa tällä hetkellä sekavalta kuin Oulun liigalisenssisotku, on kaikkien vakamimmista Tunkiais-vieroitusoireista kärsiville luvassa todellista linnunmaitoa, kun Betsafe kehittää lähipäivinä Tunkiaiseen ja Flänsmaniin liittyviä titaanisia vetoja. Olkaa tarkkana, sillä Tunkiainen saattaa tunkeutua seuraavaksi juuri teidän syväkyykkyjen rääkkäämien pakaroidenne väliin…
Tänään mennään 90-prosenttista kylkimyyryä, joka kulminoituu illan Mestareiden liigan neljännesvälieriin. Real Madrid pudistelee vihdoin Lyon-peikon selästään ja etenee ilman sen kummempia väliliikkeitä jatkoon. Chelsean ja Kööpenhaminan pelissä ei ole muuta jännitettävää kuin se, ovatko seurajoukkueiden superliigaan kyllästyneet Köpiksen omat kultamussukat löytäneet tiensä Cristianian vapaakaupungista Lontooseen asti. Luvassa on varsin väritön pakkopullapeli, joka saattaa hyvinkin päättyä tasatulokseen tai Chelsean yhden maalin voittoon.
Entäpä sitten torstainen Eurooppa-liiga? Torstai on epätoivoa täynnä, ja jollei ole, niin epätoivo saadaan aina rakennettua katselemalla esimerkiksi koostetta jääkiekon MM-kisojen 5-6 -lopputulokseen päättyneestä Suomi-Ruotsi -mittelöstä. Eurooppa-liiga tulee tarjoamaan muutaman titaanisen vetokohteen. Palaan kyseisiin kohteisiin viimeistään huomenna, kun saan viimeisimmänkin taustatiedon ongittua veneen puolelle tämäniltaisella puhelukierroksella. Puhelukierroksen tarkoituksena on varmistaa myös perjantain HIFK-Jokerit -ottelun lopputulema. On mahtipontisen maistukaista nähdä helsinkiläisryhmien kohtaavan jo tässä vaiheessa, näin vältytään turhilta jälkispekulaatioilta välierissä. Kumpi etenee jatkoon? Kumman aluskerrasto kestää kihomatomaisen kutitettelun kulmauksissa? Kenen Hartsport riittää viimeiseen erään asti? Kestääkä Erkka lavassa, vai pitäisikö jonkun hieman Jalostaa Erkan lapaa? Nouseeko Haka? Näynkö minä peilistä?
Huh huh, hirmuinen määrä kysymyksiä, joiden vastaukset selviävät muutaman päivän sisällä. Olkaa maltillisia ja panostakaa torstain ja perjantain vetoihin vasta huomenissa ilmestyvän evankeliumin mukaan. Heip.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.