QUIFF, "THE WAY FORWARD"

Teksti: Davines

Tim Hartley esittää uudessa kokoelmassaan visionsa yhdistämällä suuren luomisen vapautensa muodon tarkkuuteen.

TARKKUUS – VISIO – MINIMALISMI

Serge Mouillen orgaaniset lamput inspiroivat otsahiusten leikkauksia sekä Saul Bassin kirjoituksen voima ja geometriset muodot luovat pohjan leikkauksien kehittämiseen ja värien määrittelemiseen. Luova prosessi tulkitsee ilmeisiä ominaisuuksia ylittäen niiden tarkoituksen. Piirroksesta merkiksi, inspiraatio muuttuu allekirjoitukseksi.

Kuvat: “Quiff” by Tim Hartley for Davines

Samaan aikaan tämä mittava luovien ideoiden tutkiskelu kohtaa Herb Rittsin valokuvien taipumattomaan kaavamaisuuteen. Hänen kuvaamiaan ikoneja tarkastellaan ja kuvataan käyttämällä vahvoja valon leikkauksia ja tarkkaa geometrista lähestymistapaa. Kasvoja ja vartaloa muotoilee valo sekä vahvat kontrastit, jotka korostavat heidän persoonallisuuttaan.

Kuvat: “Quiff” by Tim Hartley for Davines

Näitä inspiraation lähteitä sekä lähestymistapaa tarkastellessa on helppo nähdä kokoelman yhtenäisyydet POP –ikoneihin. 60 –luvun huippumalli Twiggyn tyylin optisten rakenteiden ja muotojen tapaan kokoelma välittää voimakkaan viestin. Täsmällisyys ja vallankumous. Nämä suuntaukset, jotka näennäisesti näyttävät olevan ristiriidassa keskenään, esittävät selvästi naista Timin näkökulmasta. Monisärmäinen naisellisuus, samalla moderni ja yllättävä. Twiggy, Patty Smith ja Jane Birkin ovat kokoelman todellisia muusia. Vahva visio sekä mustavalkoisena että voimakkailla väreillä. Terävät ja voimakkaat leikkaukset, naisellisuudesta tinkimättä.


Kuvat: “Quiff” by Tim Hartley for Davines

Quiff tarkoittaa menneisyyteen katsomista nähdäkseen tulevaisuuden.

Teksti ja kuvat: Davines


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.