TIISTAIN PAINAVA VEDONLYÖNTIRESEPTI

Heipä hei. Olen taas täällä. Olen kuin peräpukama, joka ei lähde takamuksestasi edes lääkärin nuolemalla markkinoiden paksuimmalla hirttoköydellä. Olen kuin ontelosyylä, joka ei vaihda maisemaa vaan vain paikkaa sormien välistä nivustaipeisiin. Olen kuin huipennustaan lähestyvä digiviihdepätkä, joka toistaa oikeaa voittoreseptiä kuin Hans MellanBacke sipulia kuoriessaan. Olenko back? Olenko tullut takaisin? Ei, en ole voinut tulla takaisin, koska en ole koskaan edes lähtenyt minnekään. Olen muninut vedonlyönnin ilosanomaa mieliinne sillä seurauksella, että kuhina pikkuaivoissa lähentelee pakaralaaksossa bailaavien kihomatojen pikkujoulutunnelmaa. Eikö olekin hienoa tienata helppoa rahaa ilman vihjepuhelimien vaatimia kymmenien eurojen minuuttitaksoja? Mitäpä muuten luulette, mistä vihjepuhelimet mahtavat saada giganttiset ideansa…?
Tänään mennnään puolittaista kylkimyyryä, mikä tarkoittaa vedonlyöntikielellä sitä, että on aika nakata potut pois laarista. Aloittakaamme Norwichista: joukkue on hurjassa iskussa puhumattakaan Askosta tai Maskusta. Nousu näyttää tunkeutuvan lähemmäs ja lähemmäs, ja viime aikojen otteilla se on täysin realistinen vaihtoehto. Entäpä sitten Norwichin vastustaja Doncaster? Doncaster on tällä hetkellä niin kovassa alamäessä, että asteenkin jyrkentyminen saisi alamäen muuttumaan pystyseinäksi. Joukkueen sairastupa pursuilee liitoksistaan, kun noin 15 pelaajaa kikkailee nokkahuiluosastolla enemmän tai vähemmän henkisiin vammoihin vedoten. Doncaster on tehnyt viimeisessä kuudessa sarjaottelussa yhden maalin päästäen samaan hengenvetoon 14 kappaletta täysosumia. Kohde ei enempiä selittelyjä kaipaa. Olkaamme viisaita ja iskekäämme kiinni Betsafen tarjoamaan pankkikertoimeen 1,38 sekä vähintään kahden maalin voittoon kertoimella 2,04.
Norwichin kylkeen voi tarpeen ja himojen mukaan iskeä Moskovan CSKA:n, joka tulee musertamaan alleen Eurooppa-liigan toiseen osaotteluun vieraaksi saapuvan PAOK Salonikin. Moskovan ylpeys hoiteli homman jo 0-1 -vierasvoitolla, mutta tänään ei jätetä mitään sattuman varaan, kun PAOK:in noppajalat tulevat palelluttamaan pilperonsa Moskovan arktiseen ilmastoon. Myös Moskovan CSKA:n kahden tai useamman maalin voitto on pelaamisen arvoista tavaraa. Joukkue tulee olemaan hyvin lähellä koko liigan voittoa, sanokaa allekirjoittaneen sanoneen.
Entäpä SM-liiga? Niinpä niin, SM-liigan pyllymyräkät ovat yhtä varmoja kohteita kuin viimeisimmät pubiruusut Hotelli Vantaan naistenhaussa. Kun puhumme jääkiekon SM-liigaan liittyvästä vedonlyönnistä tai lauantaiaamuisesta roskien viemisestä, on kaikki mahdollista. Tällä kertaa kokoonpanouutiset ja joukkueiden vireystilat kuitenkin pakottavat työntämään panostusta Kärppien voiton puolesta. Kärpät saattaa iskeä ottelusta jopa kahden tai useamman maalin voiton – sen verran Jukka Koivutonta on TPS:n viime aikojen pelaaminen ollut.
Näillä eväillä tänään. Päättäkää panosta miettiessänne, kuinka paljon haluatte tänään rikastua. Palatkaamme hektisiin hiihdon MM-kisojen ennakkotunnelmiin keskiviikko-torstai -akselilla, kun olen saanut viime hetken norjalaiset voitelutiedot sekä kiellettyjen aineiden päivitetyn listan. Kentiltä kivat kaverit!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.