Blogi - Claudia Eve

Lähdin kuntavaaliehdokkaaksi – ”Ensin autetaan omia, vasta sitten koko maailmaa!”

Tänään on jotenkin vaikea ollut aloittaa kirjoittamista, sillä olen ollut sairaana ja voimat selkeästi vähissä. Kysyin tänään Facebookin seinälläni, mistä ihmiset haluaisivat, että kirjoitan tänään blogini. Esille nousi monia aiheehdotuksia, kutet ruuhkamaksut vammaisten hoito, kouluväkivalta, vaihdevuodet ja erotiikka. Ja montaa muuta.

No joka tapauksessa valitsin aiheeksi politiikan. Miksi olen lähtenyt politiikkaan ja miksi puolueena on juuri perussuomalaiset, joka jakaa mielipiteitä puolin ja toisin? Osa kysyy suoraan oletko rasisti ja haluatko, että suomeen ei tule yhtään ulkomaalaista. Vastaukseni on. En ole rasisti. Se, että ihmiset leimaavat rasistiksi minut, puolueen tai sen vuoksi, että kannatan hallittua maahanmuuttoa. Isänmaallisena ihmisenä olen ylpeä juuristani ja perinteistämme.Se ei tee minusta rasistia.

Ihminen, joka leimaa minut rasistiksi, puolueeni tai mieilpiteideni vuoksi on itse rasisti. Minulla on ulkomaalaisia ystäviä ja jopa pakolaisia Somaliasta ystävinä, joita olen opettanut koulutehtävissä. Ihminen on ihminen ja kaikki ovat yhtä arvokkaita, mutta faktahan on se. että jos minulla on rahat vähissä ja lapseni tarvitsee lämpimät kengät. Ostan ne toki hänelle mieluummin, kun annan rahan jollekin tuntemattomalle. Kyllä ensin autetaan omia ja jos jää rahaa, niin autetaan vaikka koko maailmaa.
Minut tuntevat tietävät, että teen asioita sydämestäni, annan ja autan mielelläni, mutta järki pitää olla päässä ja realismi.

Käyn opiskeluni ohessa hoitamassa vanhuksia. Se jos joku on avannut silmäni lopullisesti. Liian vähän hoitajia, joka näkyy suoraan vanhusten hoidossa. Hoitajia aliarvioidaan, vaikka he tekevät todella raskasta ja tärkeää työtä täysin olemattomalla palkalla.

On häpeällistä nähdä millaisella hoidolla vanhukset tänä päivänä on. Onko oikein, että ihmiset, jotka ovat ikänsä maksaneet veroja makaavat omissa ulosteissaan sängyssä yöpuvussa koko päivän. Nukkumaan mennään jo päivällä klo 17:00. On mahtavaa, että on ulkomaalaisia saatu hoitamaan vanhuksia. Seuraavaksi tulemme siihen, että he voivat tehdä fyysistä hoitoa, mutta eivät he pysty pitämään kiinni vanhusten henkisestä hyvinvoinnista keskustelemalla, laulamalla vanhoja lauluja, puhumalla sota-ajoista, perinne ruuista jne. Ja tämä käy monen paremmassa kunnossa olevan vanhuksen hermoille. He tylsistyvät, passivoituvat ja antavat periksi.Se on ikävä tosi asia.
On paljon vanhuksia joita ei kukaan käy katsomassa. Se jos joku on sydäntä särkevää.

Isäni oli henkeen ja vereen kokoomuslainen. Olen saanut kosketukseen politiikkaan jo hyvin varhain. Edesmennyt isäni liikuntaneuvos Tauno Salminen oli aikanaan myös ehdolla kuntavaaleissa Tampereella ja minä hoidin esitteiden jaon noin 10-vuotiaana. Isä jäi varasijalle, mutta sai nyrkkeilyn saralla paljon asioita vietyä eteenpäin.
Itse olen äänestänyt nuorempana enemmänkin aina tyyppiä kuin puoluetta. Olen äänestänyt Tarja Halosesta Elisabet Rehniin, Sauli Niinistöön Jussi Halla-ahoon ja Laura Huhtasaareen.

Oikeastaan muutettuamme Helsinkiin vuonna 2013 olin järkyttynyt, mitä kaikkea tapahtui ympärilläni. Ei jäänyt epäselväksi, miksi puolueeksi valikoitui perussuomalaiset, joiden kannattajaksi isäni ja äitinikin viimeisinä elinvuosinaan tunnustautuivat.

Tästä linkistä pääset vuoden 2014 kirjoitukseeni.  Kirjoitus tuntuu nyt hieman naivilta. Silloin tuota kirjoitusta ei luokiteltu vihapuheeksi vaan mielipiteeksi ja meidän perheen kokemuksiksi, mutta kirjoituksestani huokuu pelko ja huoli. Tämän kirjoituksen jälkeen on tapahtunut vaikka mitä, mutta elämä on ja meinaan tehdä kaikkeni sen eteen ,että Suomi olisi jälleen hyvä ja turvallinen maa elää.

Pahoittelen jo etukäteen jos kirjoitukseni loukkaa jonkun tunteita.

Olen tottunut puhumaan asioista niiden oikeilla nimillä ja niin teen jatkossakin.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.