Blogi - Claudia Eve

Läskileiri käynnistyi – ensivaikutelmat kilpasiskoista ja -veljistä!

Vihdosta viimein alkoi kauan odotettu Suurin pudottaja Suomi. Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tunnelmaa, kun julkkikset astelivat Hämeenkylän kartanolle toinen toistaan isompana, mutta kaikilla sama vihollinen ja pahin kilpakumppani selätettävänään. Sen kilpakumppanin nimi on Läski. Fat lives matter suomi on alkanut!

Tässä kartanossa on vain kaksi seriffiä ja he ovat Janni Hussi ja Aki Manninen!

Ensimmäisessä jaksossa olimme jännän äärellä.Tapasimme toisemme ensi kertaa.

Kaikki kilpailijat olivat olivat jännittyneitä ja kaikki  kilpailija selvästi tarkkailivat ympäristöään ja toisiaan. Mahtavia suuria persoonia, muutakin kuin kokonsa puolesta.

Oli punnitus, joka oli itsessään minulle suuri otteluvoitto, koska en punnitse itseäni koskaan. Ja ehkä tässä on osa syy siihen, että kiloja kertyy, kun olen ”tietämätön” todellisesta painostani. Isompaa mustaa trikoota kehiin on ollut pukeutumisteema ja ajatuksena elämäntapamuutos alkaa maanantaina, jos ei sattunut pizzaperjantai siirtymään pizzamaanantaiksi. Ei ole helppoa elämä läskilläkään. Sitä syöt, mitä olet ja olet mitä syöt. Ruokaa ja herkkuja saa ostamalla, mutta tervettä elämää ei voi ostaa se pitää itse oivaltaa ja aloittaa itse. Siihen ei tarvita aluksi, kun kaksi asiaa motivaatio ja päätös. Siinä on hyvät alkupalat uudelle elämälle.

Tässä pienet ajatukset kilpailijoista ensimmäisten fiilisteni pohjalta.

MEIJUN olin tavannut kerran aiemmin. Meiju on ollut vieraana omassa tv-ohjelmassani. Meiju on aivan ihana maailman söpöin ja hauskin persoona, jolla on pieneen kokoonsa nähden suuri sydän. Meijun kanssa koimme heti alusta asti sielujen sympatiaa ja oli fiilis, että olemme toistemme kauan kadoksissa olleet siskokset.

VEERAA en ollut tavannut aiemmin enkä ollut kuullut hänestä koskaan mitään. Voimakkaan oloinen persoona, joka vetäytyi ensimmäisenä päivänä paljon omiin oloihinsa. Kaunis ja itsevarma. Ei ota paineita painostaan. Kehopositiivinen ajattelutapa.Vaikuttaa supliikilta tyypiltä.

AARNI
en ollut koskaan aiemmin häntä tavannut enkä myöskään kuullut hänestä aiemmin.Kova ääninen ja hersyvä nauru persoona isolla P:llä.Tuli heti tunne, että meillä synkkaa hyvin.

BILE DANI
tai File Dani niin kuin hän itseään kutsuu.En ollut koskaan aiemmin tavannut.Saa nähdä osoittautuuko hänen persoonansa samaksi, kun reality ohjelmat ovat hänestä leiponeet, itserakkaan ja ylimielisen muita väheksyvän tyypin, jolle kaikki keinot ovat sallituja. Voiton tahto huokuu hänestä kauas. Hauskan oloinen puhelias kaveri.

OSKARIN 
olen tavannut nuorena, mutta en tunne häntä. Hänen charminsa ja karismansa on käsin kosketeltavissa. Mielenkiinnolla odotan, onko Oskari minkälainen persoona. Hän on ollut viime vuosina paljon julkisuudessa eikä ainoastaan positiivisten asioiden tiimoilta. Suoraselkäinen ja reilun oloinen kaveri on ensivaikutelma. Toisaalta myös hyvin auktoritäärisen oloinen upseeri ja herrasmies tyyppinen ratkaisu.

ANTTI
 isoakin isompi nallekarhu. En tunne aikaisemmin.Vaikuttaa mukavalta puheliaalta huumorimieheltä. Kun Antti avaa suunsa, palkeet aukee. Mielenkiintoista nähdä, mikä hän on miehiään.

MIKA
viimeisenä, muttei vähäisimpänä. Taustalla seurailee muiden juttuja. Hiljaisen oloinen, mutta heitti ylätyksellisiä välikommentteja hyvällä huumorilla. Eli huumorintajua ainakin löytyy. Fiksun ja asiallisen oloinen kaveri. Karismaa löytyy tältäkin kaverilta. Elämän viisas. Hymy sulattaa jäänkin!
Kuva: Claudia Eve
Kuva: Claudia Eve

 

Kuva: Claudia Eve


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.