Blogi - Claudia Eve

Selkään puukottaminen on alkanut – ”Daniel olisi kotona hakkaamassa tattia ilman Meiju Suvaksen päätöstä”

Putosin Suurin pudottaja -kilpailusta toisena kilpailijana, koska Dani kieroili minut valehtelemalla ohjelmasta ulos. Olen saanut ohjelmasta sen verran paljon palautetta, että ajattelin kirjoittaa ohjelman tapahtumista blogissani koko kauden ajan.

Torstaina nähdyssä jaksossa Aki Manninen kannusti treeneissä porilaiseen tyyliinsä Dania, jolla on kovat luulot itsestään. Dani ei ole kuunnellut valmentajansa ohjeita.

Ensimmäinen yksilökilpailu oli täynnä tunteita. Danielin palloputki kisassa täyttyi hetkessä, sillä kaikki kilpailijat aloittivat putkien täyttämisen Danielin putkesta. Yllättäen sinisissä vaikuttaneen Veera tiputtaa myös Aarnille pallon putkeen, vaikka olisi voinut tiputtaa pallon jollekin punaisista. Se herätti Aarnissa pettymystä. Alkaako sinistenkin leiri pikkuhiljaa hajota?

Onko nyt todellinen peli ja kilpailu alkanut? Selvästi yhdessä asiassa kilpailijat puhalsivat yhteen hiileen, Dani on tiputettava kisasta ensimmäisenä. Dani tajuaa tilanteen ja on pettynyt. ”En ole yhtään sellainen äijä, että tiputtaisin omiani”, toteaa Daniel ja tiputtaa kilpailussa viimeisen pallonsa omaan putkeensa.

Kuva: Nelonen

Kilpailun jälkeen Dani on turhautunut ja toteaa: ”Tuollainen vitun selkään puukottaminen menee totta kai tunteisiin, ihan rehellisesti. Minä en ole yhtään sellainen äijä. Pidän aina omieni puolia.” Hän sättii myös Oskaria rajun sanakääntein: ”Kirjaimellisesti Oskari on täällä minun takiani. Minä menin kertomaan Antille, että mitä paskaa Claudia puhui. Jos en olisi kertonut, Oskari olisi ollut tällä hetkellä himassa hakkaamassa tattia.”

Olisiko se kuitenkin niin, että Daniel on mukana ainoastaan Meijun säälistä ja hän olisi hakkamassa itse kotona tattia, jos asiat olisivat menneet ensimmäisessä tiputuksessa niin kuin piti.

Dani toteaa myös katkerana, ettei Oskari pysy kisassa laihduttamalla ja uhoaa laittavansa kutosen silmään. Oskari ansaitsi mielestäni ensimmäisessä yksilökilpailussa koskemattomuuden. Hän treenaa tosissaan ja on koko porukan suoraselkäisin mies. Se on nähty moneen kertaan. Oskari toivoo hyvää fiilistä, mutta lukee myös hyvin ryhmän energioita. Mika Pohjola on puolestaan jumittunut ryhmäkilpailu ajatukseen, vaikka nyt pelataan yksilösuorituksilla.

Pitääkö Dani lupauksensa ja pitää punaisten leirin kasassa siitä huolimatta, vaikka joukkue kilpailu on muuttunut yksilö kilpailuksi? Onko hän sanojensa mittainen mies?
Onko Mikan joukkuehenki yksipuolista? Onko muut punaiset jo täysin yksilökilpailun pauloissa? Tulevien viikkojen aikana nähdään, kun kilpailijoista tulee esiin todella uusia puolia.

Supu Nelosella torstaisin klo 20:00


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.