Usein minulta kysytään, että kadutko sitä, että menit BB-ohjelmaan? Kadutko sitä, että menit naimisiin siellä? Kadutko, että lähdit julkisuuteen, kun nyt sinua haukutaan, kun olit Seiskassa.

Kaikkea voisi katua ja raapia pääkopan verille ja kiskoa hiuksetkin välillä, että mitä sitä tuli tehtyä. Itse ajattelen kuitenkin niin, että asiat mitä olemme mihinkin aikaan tehneet ovat olleet valintoja silloin, vaikka se ei näyttäisikään viisaalta nyt. Ja sitä hetkeä ja tunnetta ei saa takaisin, miltä kantilta punnitsit sitä asiaa kun lähdit jotain tekemään. Oliko se järki, seikkailunhalu, huumorikokeilu, rakkauden sokaisema teko, hetken mielijohde, kosto, pakko jonkun asian takia tai mitä tahansa. Asiat eivät ole niin mustavalkoisia. Valintoihin elämässä vaikuttaa ikä, kokemus, ympäristö ja eteen tarjoutuvat mahdollisuudet.

Asioita mitä kadun?

1. Seksielämän paljastaminen ja parisuhde/riita tilitykset lehdissä.

2. Nolot kännivideot baarista tai kännikaraoke, räpit yms julkisesti.

3. Liika herkkyys julkiselle arvostelulle. Olisi pitänyt paremmin tuntea oma arvonsa ja peilikuvansa eikä sairastuttaa itseään muiden ilkeillä kommenteilla.

4. Sanaharkat, riidat, rikosilmoitukset eri julkisuuden henkilöiden kanssa.

5. Liika kiltteys ja hyväuskoisuus mediaa kohtaan. Olin liian vietävissä ja minua on kusetettu aika monta kertaa.

6. Julkkismiehillä kerskailu. Tosin niitä on kyllä joitain mitä en tule kuuna päivänä paljastamaan :D

7. Julkisuuden minimaalinen hyödyntäminen. Minulla on ollut vuosikausia erittäin laaja verkosto ja olin myös tekemisissä sellaisten ihmisten kanssa ketkä pyörittää koko rulettia ja hoiti ”ykkösrivin” julkkisten asioita. Minä nuorena ja hölmönä keskityin liikaa skumppalasiin ja unohdin ammattimaisuuden.

8. Kadun sitä, että hukkasin ensimmäisenä vuonna kun Instagram tuli niin tilini vuosien saatossa, enkä hyödyntänyt sitä. Olin siellä ihan ensimmäisten joukossa ja nimeni oli silloin todella pinnalla. Sillä pyörisi nykypäivänä fyrkassa.

9. Kadun myös sitä etten ole hoitanut tarpeeksi hyvin talouttani kuntoon julkisuudesta ansaitsemillani rahoilla vaan käytin ne ”jetset” elämään, mikä on nyt muisto vain.

10. Harmittaa etten aikaisemmin tajunnut, että minä voisin olla ihan hyvä tällaisena kuin olen.

Huumorini ja aitouteni sekä ulkonäköni olisi riittänyt ihan sellaisenaan aikoja sitten. Sitä tulee vauhtisokeaksi ja nyt sitä vasta haikaileekin niitä aikoja ja miettii, miksi en voinut vaan iloita silloin.

Olen taas joutunut ihmisten salakuvaamaksi ja kiusaamaksi ulkonäköni takia. Se harmittaa usein, että miksi ei saa olla vain sellainen kun on. Tältä minä näytän arkena kun en käytä meikkiä ja tukka on ponnarilla. Olen ihan tavallinen tallaaja. En edes meikkaa, silloin kun ei ole pakko joidenkin töiden takia. Tässä sovitin vaatteita, mutta itse en tykkää tästä uudesta ”muoti” tyylistä. Neuleliivi ja kauluspaita.
Miten on niin vaikeaa hyväksyä vaan kaikki sellaisina kuin he ovat? Ja älkää ihmetelkö, kun Joannalla on vaan collegeasu. riisun hänet aina sisätiloissa missä ollaan vähänkin pidempään päällysvaatteista ettei läkähdy.