Blogi - Henna Kalinainen

Meidän uusi kotimme kuvina

 

Ostimme asunnon tulevaa perheenlisäystä ajatellen ja koska vuokraan menee käytännössä sama raha kuin lainan lyhennykseen. Onpahan jotain sitten joskus lapsillekin jätettävää. Näin ajattelimme.

Nyt meillä on siisti kolmio, missä kaikki isoimmat remontit on takana ja saamme asua tässä vaikka vuosia ilman mitään huolta mistään. Keittiössä oli ostohetkellä muovimatto ja lattialistat vähän repsotti, joten päädyimme lattiaremonttiin. Muuta moitittavaa täällä ei olekaan. Keittiöremontin voisi teettää myös halutessaan, koska kaapit  on hiukan vanhoja, mutta kaikki toimii meille varsin hyvin. Kylpyhuone on remontoitu, samoin kaikki muu tarpeellinen.

Tässä on kuvia tämän lattiaremontin jälkeen. Emme ole kerenneet ihan välttämättä kaikkea hankkia, emmekä edes tiedä mitä välttämättä tarvitsemme. Tavoite on, ettei mitään ylimääräistä hankita mihinkään nurkkiin.

Lasten sängyn hankin vielä, sillä muutin viime hetkellä mieltäni ja nyt jo saatu lastensänky vaihtuu pienempään ja sirompaan, jotta se antaa lisää tilaa makuuhuoneeseen. Kuvaan tämän lastenhuone ja tarvike jutun sitten kokonaan erikseen 🙂

Tykkäämme molemmat vaaleasta sävystä, koska se tuo valoa ja rauhallista vaikutusta huoneisiin. Haluamme kuitenkin rikkoa tällaista ”sairaalamaista” kliinistä valkoista tyyliä ja aiotaan ehkä hankkia vielä jotain tyynyjä ja jotain pieniä elementtejä, mitkä rikkoo vähän sävyjä.

Tässäpä tämä meidän koti pidemmittä puheitta. Tämä on tietenkin livenä vielä aivan eri luokkaa. Nämä minun kuvat on otettu kamerakännykällä ja Huom-välitysliikkeen kuvat taas ammattilaisen kuvaamana. Nuo kuvat missä on ruskea lattia olivat siis myyntikuvia ilmoituksessa, kun tulimme katsomaan asuntoa. Me ihastuttiin tähän saman tien ja tehtiin tarjous ja se oli sitten siinä.

Meillä on tässä 68,7 neliötä eli kolme huonetta ja keittiö. Yksi huone olkoon mysteerihuone, sillä ihan kaikkea en yksityiselämästämme tule paljastamaan. Kunnioitan kaikkien yksityisyyttä ja meidän oma pieni perhe toimii hyvin juuri näin <3

Uusi ilme eteisessä.
Välitysliike Huom:in ottama myyntikuva asunnostamme ennen kuin ostimme sen.
Uusi ilme olohuoneessa.
Välitysliike Huom:in myyntikuva asunnosta.

Välitysliike Huom:in kuva olohuoneesta.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.