Kuva: Laura Kiuru

Moikka ihanaiset!

Kaikki kestää aikansa ja minun kaksivuotinen bloggaustaival on päättymässä tähän postaukseen täällä Metropolilla.

Aloitin aikoinaan raskausbloggaajana täällä, kun odotin Joannaa ja olin juuri ollut mukana Mtv:n Olet mitä syöt-ohjelmassa.

Tarkoitus oli alunperin blogata vaan raskausajan blogia, mutta se vaihtuikin pikkuhiljaa sitten aina pidemmälle ja pidemmälle. Raskausajan jälkeen oli vauvavuoden blogi. Sitten aloinkin bloggaamaan vähän siitä sun tästä.

Nyt minulla ei ole enää mitään annettavaa tälle. On aika mennä kohti uutta ja tuntematonta ja keskittyä perheeseen, kouluun ja yrittämiseen.

Perustan tulevaisuudessa blogin ehkä jonnekkin muualle, mutta se on vielä auki minne 😙

Aloitin täsmälleen 2 vuotta sitten elokuussa ja onkin ollut huikeaa, että sain jopa kaksi vuotta tästä mieluisaa työtä itselleni.

Metropoli on minun mielestäni upea alusta viihteelle. Täällä ei ole ilkeitä juoruja vaan hyvän mielen uutisia ja rajujakin otsikoita, mutta kuitenkin hyvällä maulla.

Tästä voisi muutkin Suomen mediat ottaa mallia.

Kenties joskus vielä tie tuo tänne takaisin bloggaamaan tai muuten. Sitä ei koskaan tiedä. Nyt kuitenkin haluan kiittää teitä kaikkia, ketkä olette tänne päätyneet lukemaan blogiani.

Oikein ihanaa loppuvuotta siis ja jos kuulumiseni kiinnostaa jatkossakin niin löydät minut helposti seuraamalla Instagramissa @hennakalinainenofficial eli https://www.instagram.com/hennakalinainenofficial/?hl=fi

 

❤️💖💙