Blogi - Henna Kalinainen

Nyt se paljastuu. Meille tulee…

Lähdetään siitä, että meidän toive oli tasan tarkkaan se, että lapsi syntyy terveenä ja kumpi tahansa hän on niin se on aivan superihana asia. Mietittiin, kuinka ihanaa olisi saada pieni suloinen vekkulipoika ja sille löytyikin jo muitakin innokkaita odottajia tai kuinka suloinen olisi sellainen pieni söpö prinsessa joka on mahdollisesti sellainen mini tuittupää versio minusta. Henkilökohtaisesti haluaisin itse kokea molemmat lapset.

Toivoin raskauden alussa jopa kaksosia ja kun selvisi, varhaisraskauden ylimääräisessä ultrassa, että yksi tulee niin aloin jo puhumaan toisesta. Helppo haaveilla tässä vaiheessa, kun ei ole kokenut vielä synnytystä. Kuulemma mieli voi muuttua hyvinkin äkkiä sen jälkeen.

Käytiin rakenneultrassa missä selvisi, että lapsi kasvaa todella hyvin ja kaikki on juuri niin kuin pitää. Ultraajan mielenkiinto kohdistui kuitenkin enemmän rakenteisiin, kun meidän intoon saada sukupuoli selville ja vauva osoittautuikin olemaan juuri siinä asennossa, että napanuora oli suunnilleen haarojen välissä. Saimme varovaisen arvauksen n. 60%-40% arviiolla kummastakin.

Tästä vähän pettyneenä varasin ajan yksityiselle ja kävin selvittämässä kumpi tämä pieni ihme on. Tämä käyntini yksityisellä jäi kyllä ikuisesti mieleen, kun kätilö siinä katseli aikansa ja lopulta sitten totesi ”näätkö tuon pienen hampurilaisen tuolla noiden kahden välissä?” Kuvassa on näkyvissä siis jalat ja maha ja totta tosiaan sukupuoli näyttää kahdelta sämpylältä jalkojen välissä. Tilanne oli hauska ja vertauskuva vailla vertaansa kyllä. Minä siinä onnellisena melkein kyynelehtien totesin sitten, että siellä se meidän prinsessa on.

Me ollaan onneksemme keksitty pienokaiselle jo nimikin, kun sellainen tuli yhtäkkiä vastaan. Ehdotin sitä miehelleni ja Jarkko totesi heti, että se on kyllä kaunis nimi ja sopii kyllä ehdottomasti. Näin ilman mitään viikkojen suunnittelua ja nimestä kiistelemistä meidän tytär on jo saanut nimenkin. Todella todella kauniin nimen.

Rakkaan siskoni ja ystävieni oli tarkoitus järjestää minulle tänä vuonna babyshowerit, mutta tämän vallitsevan tilanteen takia päätin lopulta, etten moisia juhlia halua vaan minulle riittää, kun läheiseni ovat mukana ristiäisissä vuoden alussa. Mennään tämä loppuvuosi nyt ihan rauhassa. Tässä on riittävästi ollut kyllä puuhaa. Minulla on tällä hetkellä töissä myyntiin liittyvää koulutusta jatkuvasti, aloitan myös kouluni työharjoittelun työpaikallani. Teen kaiken vapaa-aikani viimeisiä koulutehtäviäni näyttöjä varten. Me myös muutetaan syyskuun puolessa välissä. Milloin myyn pesukonetta ja huonekaluja ja suunnittelen uusia ja samaan aikaan hoidan omat asiani ja pidän huolta mun maailman hajamielisimmästä rakkaastani. Sitten pitäisi vielä jaksaa olla raskaana ja pitää mieli järkkymättömänä ja hoitaa kaikki perusasiat päälle. Ah, tätä rentouttavaa aikaa.

Olen ollut myöskin kamalassa flunssassa ja selättänyt koronapelon ja ensin huolestunut kuoliaaksi, mutta nyt varmistunut vauvan hyvinvoinnista. Kyllä voin sanoa, että kun äitiyslomalle pääsen 30.10.2020 niin heitän jalat sohvalle, enkä nouse siitä enää mihinkään muualle kuin lenkille silloin kun huvittaa. Netflix pauhaa non stop ja mies saa toimia henkilökohtaisena avustajana. Khih hih!!!!

Me asutaan siis vielä nyt Herttoniemen rannassa, mutta vuokralla. Minun rakas mieheni osti meille asunnon, joka on kerrostalokolmio ja siinä on myös lastenhuone. Meidän oma vauva on ensin meidän huoneessa ja toiselle huoneelle on muuta käyttöä. Lainanlyhennys mitä hoidamme puoliksi on saman verran kun olisi vuokrakulut. Kun olen päässyt menneisyyden taakastani eroon lopullisesti niin asunto on myös minun. Aiomme asua tässä kolmiossa mahdollisesti siihen asti kunnes on aika tehdä päätös siitä mihin haluamme sitten asettua ja myös lapsi menee kouluun. Haaveena on omakotitalo loppuelämän kodiksi. Sellainen talopaketti, minkä on saanut ihan itse suunnitella. Jonain päivänä myös minä saan lainaa ja minun parhaat uravuoteni ovatkin vasta edessä. Olen niin onnellinen elämästä nyt.

Viime viikolla tuli Junon jakso Olet mitä syöt- ohjelmasta. Tapasin myös hänet pressitilaisuudessa ja ollaan satunnaisesti törmäilty aiemminkin bileissä. Mukava kaveri ja hienoa, että hänkin rohkeni mukaan. Omasta jaksosta jäi hyvä mieli ja palaute on ollut aivan mieletöntä. Olette kaikki aivan superihania. Palataan taas pian.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.