Blogi - Henna Kalinainen

Tästä syystä mieheni esiintyy Olet mitä syöt -ohjelmassa

Moikka taas!

C Moresta voi vuorokauden vaihtuessa torstaihin jo nähdä Olet mitä syöt- jaksoni ja muut voivat katsoa sen sitten 3.9 Mtv3- kanavalla klo 20.

Mua jännittää ihan älyttömästi, miten jakso on leikattu ja minkälaisen kuvan musta saa jakson perusteella. Tämä traileri mun jaksosta, missä kokeilen liikkeitä jumppakepin kanssa sai mut samaan aikaan itkemään ja nauramaan. Kuinka kauhealta näytänkään ja kuinka tavallaan koominenkin tuo koko tilanne on. Siis ne Gymstickin täydelliset naiset jumppavideoissaan saa kaiken näyttämään kuin tanssilta, mutta kokeilkaapa itse niin ei se nyt ihan niin yksinkertaista olekkaan.
Jaksossa nähdään myös mieheni Jarkko. Hän maailman suloisin rakkauteni on leppoisa kaveri ja olikin koko projektin ajan suurin tukeni. Jarkko on siitä ihana ihminen, että ihan sama mitä hullua saan päähäni tai kuinka tyhmiä juttuja multa välillä tulee niin se ei koskaan torppaa mua tai arvostele. Se vaan antaa mun toimia vaikka välillä vähän huuli pyöreänä katselee mun touhuja. Siksi se on niin rakas, kun se rakastaa mua just tällasena eikä mun tarvitse pelätä, että jos mulla palaa pinna jostain pikku asiasta niin se hermostuu. Olenkin saanut rakkaaltani lempinimen Tuittis. Eli se on tuittupää prinsessa.

Moni on nyt ohjelman myötä kysellyt haluanko takaisin julkisuuteen ja haluaako mieheni olla julkkis? Avaan sitä vähän tässä postauksessani.

En itse kaipaa mitenkään ylimääräisesti julkisuutta enkä varsinkaan mitään siihen liittyvää negatiivista arvostelua. En itse henkilökohtaisesti halua olla esillä siksi, että joku voisi lausua jonkun mielipiteen minusta, koska minua ei kiinnosta se. Saan kohtuullisia palkkioita lehtihaastatteluista. Jos jutut on asiallisia ja positiivisia niin yleensä suostun. Huom. nettiartikkeleista ei makseta palkkioita ja ne on usein poimittu SoMesta ilmaiseksi lainaten julkisuuden henkilön omaa tekstiä, minkä hän on kirjoittanut seuraajilleen. Se ei siis ole haastattelu niin kuin moni luulee. Vastavuoroisesti jos netissä on joku haastattelu, on siinä taustalla joku muu syy kuin haastattelupalkkion havittelu. Moni markkinoi omaa henkilöbrändiään kasvattaakseen SoMe-kanaviaan ja seuraajamääriään ja sitten välillisesti hyötyy haastattelujen kautta myöhemmin kaupallisista yhteistöistä. Yksinkertaista eikö?

Mitä tulee julkisuuteen Jarkon osalta, niin tein itse päätöksen jo aiempien suhteiden perusteella, että en enää paistattele missään parisuhdehaastatteluissa lehtien palstoilla tulevan mieheni kanssa. Olen näitä kokeillut ja on vähän typeräkin ajatus nykypäivänä, että kaikki yksityisasiat olisivat julkisia. Ne on oikeasti ihan syystäkin yksityisasioita. Monesti yhden julkisen ihmisen ympärillä on paljon ihmisiä, ketkä eivät minkään tasoista ylimääräistä huomiota osakseen halua. Minä kunnioitan tätä. Tästä hyvä esimerkki on ystäväni ja perheeni. Eipä ole paljoa näkynyt kenestäkään päivityksiä missään. Kysyn myös aina luvan, että haluaako joku olla päivityksessä mukana. Olenkin sanonut miehelleni, että tee sinä sinun omaa työtä ihan rauhassa ja minä teen näitä omia juttuja ja ollaan tästä hyvässä yhteisymmärryksessä. Tämä lyhyt esiintyminen tv-ohjelmassa taas oli luonnollinen siinä mielessä, että kuka muu minun elintavoistani olisi parempi puhumaan kuin mieheni, kun eletään kuitenkin saman katon alla. Eikä tuossa ohjelmassa ole mitään negatiivista. Kyseessä on hyvässä hengessä toteutettu hyvinvointiohjelma. Niinpä päätimme yhdessä suostua lausumaan tästä muutaman kommentin.

Se mitä tulee taas sitten minun SoMeen, niin pyrin pitämään ne ihan omana juttuna, mutta koska me vietetään kaikki mahdollinen aika yhdessä ja olen todella rakastunut, niin on tietysti ihana laittaa yhteisiä hetkiä omaan feediin, koska elämme yhdessä. Joskus joku nappaa niistäkin jonkun jutun lehteen, mutta se ei ole ollenkaan minun tarkoitus. Koska olen julkinen henkilö niin jos saan lapsen, kihlaudun tai mitä tahansa muuta vastaavaa tapahtuukaan niin se päätyy usein otsikoihin halusin minä sitä tai en. Suurimmalla osalla meistä on Facebook ja Instagram missä haluamme jakaa elämän iloja ja surujakin.
Ohjelmassa näkee tarkemmin miten ihmeessä onnistuin yhtäkkiä muuttamaan elämääni, ulkonäköäni ja vanhoja tapojani niin radikaalisti ja avaankin täällä blogissani mielelläni lisää sitä miten söin ja liikuin ja millä ”reseptillä” kuka tahansa pystyy kokonaisvaltaiseen elämäntapamuutokseen.

Minähän olen siis vasta alussa, koska enhän ole vieläkään missään normaalipainossa tai ihannemitoissa. Tietyn painon tavoittelu ei kuitenkaan ole se tärkein asia. Itse haluan raskauden jälkeen rauhallisesti ja omaa kehoa kuunnellen normaalipainoon. Normaalipaino eikä ylipaino siksi, että se on terveyden kannalta paras ja haluan elää mahdollisimman pitkään rakkaalle lapsellemme. Tärkeintä oli kuitenkin saada se oikea pohja elämään mitä voi noudattaa aina ja käsitykset kuntoon terveellisestä elämäntyylistä, ravinnosta ja liikunnasta. Nämä kun muistaa niin voi tavoitella vaikka minkälaista kuntoa muistaen kuitenkin, että se hyvä olo on se paras palkinto minkä saa.

 


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.