Entinen kansanedustaja Satu Taiveaho ja hänen puolisonsa Ville Virtanen ovat hakeneet yhdessä avioeroa. Kymenlaakson käräjäoikeudesta vahvistetaan, että asia on tullut vireille heinäkuussa 2022.

Kyseessä on jo toinen kerta, kun pari hakee avioeroa. Edellisen kerran pariskunta jätti avioerohakemuksen kesällä 2021, mutta se peruttiin. Uusimman avioerohakemuksen harkinta-aika päättyy tammikuussa.

Satu Taiveaho ja Ville Virtanen menivät naimisiin 24.8.2020. Häitä juhlittiin Vivan-nimisellä purjelaivalla Haminan saaristossa. Satu avautui ensimmäisenä hääpäivänä pariskunnan suhteesta Facebookissa.

– Vuosi sitten oli tällainen ihana päivä, kun purjehdittiin Villen kanssa avioliiton satamaan. Myrskyjä on ollut ja vastatuultakin, kuten purjehduksilla yleensäkin, mutta paljon enemmän hyvää ja yhdistävää, Taiveaho kirjoitti tekstissään.

Taiveahon mukaan pariskunnalla oli vielä jonkin verran selvittämättömiä asioita. Yleisesti suhde voi kuitenkin hänen mukaansa loistavasti.

– Ruoria on käännetty, yhteistä suuntaa on haettu ja haetaan, Taiveaho toteaa. 

– Vaikeina hetkinä on tullut selväksi, kuka rinnalla seisoo ja puolustaa. Ne ovat ihmisiä, jotka ovat rakkauden arvoisia. Kiitos! nainen päättää tekstinsä.

Lue myös:

Satu Taiveaho paljastaa parisuhteensa todellisen laidan – kiistää erohuhut: ”Elämämme on asettunut mallilleen”

Seiska: Kesällä avioituneiden Satu Taiveahon ja Ville-puolison yllätyspäätös – asumusero!