Toimittaja Aki Linnanahde juontaa suosittua Aki Linnanahde Talk Show -podcastia, jossa hän haastattelee monipuolisesti erilaisia suomalaisia julkisuuden henkilöitä.

Linnanahteen vieraina ovat olleet tähän mennessä muun muassa Martina Aitolehti, Aku Hirviniemi, Jethro Rostedt, Tuure Boelius ja Maria Veitola.

Linnanahde vastasi hiljattain omalla Instagram-tilillään hänen seuraajiensa lähettämiin kysymyksiin, joista yhdessä haluttiin tietää, kuka Linnanahteen haastattelemista vieraista on hänen mielestään ollut haastavin.

– Kuka oli ”hankalin” haastateltava podcast-vieraista? seuraaja muotoilee kysymyksensä.

– Ehkä Maria Veitola, Linnanahde vastaa hieman epäröiden.

Linnanahde painottaa, ettei ”hankala” hänen mielestään tarkoita, että itse vieras olisi hankala.

– Maria haastoi hienosti myös mua ja sai mut olemaan tosi auki, Linnanahde perustelee.

– Yritän kyllä olla sitä aina, koska koen olevani sen velkaa myös vierailleni, jotka ovat valmiita avaamaan itseään, hän summaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuvakaappaus Aki Linnanahde Talk Show -ohjelman YouTube-kanavalta

Veitola vieraili Linnanahteen podcastissa maaliskuussa ja avautui jaksossa muusikko Tomi Metsäketoon kohdistuneesta kohusta.

Monet ovat syyttäneet Veitolaa Metsäkedon uran pilaamisesta, sillä nainen toi julkisuudessa esille mieheen liittyviä ahdisteluväitteitä. Veitola kuitenkin kiistää pilaamishuhut ohjelmassa ja vakuuttaa, ettei ollut Metsäkedon saamien potkujen takana.

– Tiedän, että tein tilanteesta hankalan. Olisin voinut olla myös hiljaa, mutta en olisi ikinä voinut tehdä sitä niille naisille ja tytöille, jotka lähettivät minulle kokemuksiaan, Veitola perustelee.

Pääset kuuntelemaan kyseisen podcast-jakson täällä.

Lue myös:

Podcast: Maria Veitolalta tiukka kannanotto Tomi Metsäketoon liittyvään kohuun – ”Olisin voinut olla hiljaa”

Maria Veitolan esiäidin traaginen elämä järkyttää Sukuni salat -ohjelmassa – ”Ihan hirveää”

Maria Veitola avautuu nuorena sairastamastaan anoreksiasta: ”Se oli syvän yksinäisyyden ja häpeän aikaa”