Tubettajana ja somevaikuttajana tunnettu Juuso ”Herbalisti” Karikuusi on kertonut omalla Instagram-tilillään kokeneensa, että häntä kiusattiin Selviytyjät-ohjelman kuvauksissa.

– Vaikka se typerältä kuulostaakin, niin musta tuntui siltä, että muut lähestulkoon vihasi mua, Karikuusi kirjoitti Instagramissa.

– Kun epäonnistuin jossain ja sitä mokaa osoitettiin ja siihen tartuttiin, aloin pelkäämään, että mokailen lisää ja siitä tuli itseään toteuttava ennuste. Jos en ihan täysin jotain osannut tehdä, en pyytänyt apua, ettei tulisi vielä lisää sanomista.

Paljon keskustelua herättäneessä Instagram-postauksessaan Karikuusi ei suoraan syyttänyt ketään tai maininnut ihmisten nimiä, joiden käytöksen hän koki epäreiluksi. Monet ovat kuitenkin lähteneet avoimesti arvuuttelemaan sitä, että kuka tai ketkä olisivat voineet olla kiusaajia.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Selviytyjissä kilpailijat joutuvat toimimaan kovan paineen alla ja stressi ja väsymys saattavat usein purkautua hyvinkin voimakkaina tunnereaktioina. Tämän vuoksi moni osallistuja saattaa jopa tietämättään syyllistyä ohjelmassa kiusaamisen kaltaiseen käytökseen, minkä usein ymmärtää vasta jälkikäteen.

Esimerkiksi hyvinvointiyrittäjä Aki Manninen on nyt tullut katumapäälle ja esittänyt Karikuuselle julkisen anteeksipyynnön.

– Herbalisti, pyysin numeroasi tänään. Et suostunut sitä antamaan. Olisin pyytänyt anteeksi sitä, jos koit olosi kiusatuksi, Manninen kirjoittaa Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

– En ikinä kiusaa. Tiedätkö miksi? Koska minulta on lyöty taju pihalle samasta syystä aikanaan, hän lisää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuvakaappaus Aki Mannisen Instagramista

Karikuusi puolestaan on taustoittanut tilannetta oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

– Aki tosiaan pyysi mun numeroa Kristianilta tänään, Karikuusi selventäää.

Postauksensa yhteydessä Karikuusi julkaisi kuvakaappauksen hänen ja Selviytyjät-osallistuja Kristian Heiskarin välisestä WhatsApp-keskustelusta.

– Hei juttelin Akin kans puhelimessa, se kysyi sun numeroa. Haluais hyvässä hengessä soittaa. Haluutko numeron vai miten teen? Heiskari kysyy Karikuuselta.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

– Mä luulen, että just nyt tarvin oikeesti vähän aikaa. Tää kaikki tällä hetkellä ylikuormittaa omaa päätä ja just nyt musta tuntuu, että tarviin tilaa ennen kun lähden keskustelemaan, Karikuusi vastaa.

– Toki mä toivoisin myös, että Aki voisi ensin kohdata nämä asiat, omalla tahollaan sisäistää ne ja pyytää loukkaamiltaan ihmisiltä anteeksi, ihan julkisesti. Nyt en puhu siis vaan itsestäni, Karikuusi sanoo viitaten Mannisen ympärillä viime aikoina velloneeseen kohuun.

Lue myös:

Kohu Aki Mannisen ympärillä jatkuu – nyt tapausta kommentoi Putous-tähti Heikki Ranta!

Someväki syyttää Selviytyjät-Kristiania Herbalistin kiusaamisesta – vastasi napakasti takaisin: ”Todella vittumaista kuulla tällaista”

Selviytyjät nosti Herbalistin kiusaamismuistot pintaan – ”Musta tuntui siltä, että muut vihasi mua”