Hyvinvointiyrittäjä ja tosi-tv-kasvo Aki Manninen kuvasi hiljattain oman Instagram-tilinsä Stories-osioon videota siitä, kun hän pulahtaa avantoon lumisissa maisemissa Kilpisjärvellä.

Manninen käväisi viikonloppuna yhdessä ystävänsä ja 12-vuotiaan kummipoikansa kanssa Norjassa, josta porukka sai harmikseen lähtöpassin takaisin Suomeen. Syynä tähän oli Norjan tiukentuneet koronarajoitukset.

Kotimatka vaikutti kuitenkin sujuneen varsin hyvissä tunnelmissa, sillä matkaseurue pysähtyi yöpymään kilpisjärveläisessä hotelissa. Myös säät suosivat ystävyksiä ja aurinkoinen keli sai Mannisen hyppäämään hyiseen avantoon.

– Reissu muuttuu paremmaksi vain ja elämän keinutuoli sen kuin naukkuu ja natisee, Manninen muotoilee Stories-osioonsa julkaisemallaan videollaan avannossa kastautumisensa jälkeen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuvakaappaus Aki Mannisen Instagram-tililtä

Manninen hehkuttaa silminnähden onnellisena avantouintia ja vertaa sitä melko yllättävään asiaan, nimittäin naisen orgasmiin.

– Useampaan kertaan täällä avannossa käyneenä täytyy todeta, että avanto on kuin naisen orgasmi; tulinen ja kuuma, hän tokaisee.

Samassa yhteydessä Manninen lähettää terveisensä kotona odottavalle puolisolleen, Rita Niemi-Manniselle.

– Ai että kun tuli kotiin oikein ikävä! Täältä tulee entistä ehompi mies takaisin minireissulta, Manninen hehkuttaa pilke silmäkulmassa.

Lue myös:

IL: Aki Mannisen kalastusreissulle ikävä loppu – Norjan poliisit veivät kuulusteluihin: ”Siellä istuimme kopissa”

Aki Manninen lähti yllättäen asuntoautolla Norjaan – avautuu kuumottavasta rajanylityksestä: ”Meinasi tulla p*ska housuun”