Fysioterapeutti ja personal trainer Rita Niemi-Manninen julkaisi naistenpäivän kunniaksi Instagram-tilillään kuvan teini-ikäisestä itsestään. Hän muistelee julkaisunsa ohessa kasvuaan kohti naiseutta.

– Tuli näin naistenpäivän iltana mieleen mun kasvu naiseksi. Se oli rankkaa! Ja sitä se oli myös mun äidille, Rita myöntää.

Hän kertoo olevansa kuvassa 8. luokalla ja toteaa, että käynnissä olivat ne vuodet, jolloin kroppa muuttui ja hormonit hyrräsivät. Jos kuva ei näy alla, voit katsoa sen täältä.

Rita muistelee julkaisussaan myös hieman yllättäen sitä päivää, kun hänen kuukautisensa alkoivat.

– Teinihormonit on kyllä kova juttu! Muistan, kun 13-v mulla alkoi kuukautiset, se oli mulle ihan paras päivä, hän hehkuttaa.

– Mä tunsin olevani niiiiin aikuinen, että mä lähdin hakemaan pyörällä itse terveyssiteet kaupasta ja seisoin niin kovin ylpeänä siinä kassalla sitten maksamassa.

Ritan nuoruuskuva ja kasvutarina ovat saanut ilahtuneen vastaanoton tämän seuraajien keskuudessa. Moni on kehunut nuorta naista kauniiksi ja samaistunut tämän kokemuksiin.

– Muistan, kun menkat alkoi niin huusin äidilleni ”äiti minusta tuli nainen”. Olin kans niin ylpeä, eräs seuraajista kirjoittaa.

– Voi kun söppänä oot, toinen kehuu nuorta Ritaa.

– Ihana kuva ja kuukautistarina! Kyllä naisena on vaan parasta, kolmas iloitsee.

Jos kuva ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

Rita Niemi-Manninen paljasti koskettavan tapahtuman ennen äidiksi tuloa: ”Hän oli nähnyt näyn, että meille on tulossa vauva”

Rita Niemi-Manninen avautuu edesmenneestä alkoholisti-isästään – ”Miten isä voi hylätä lapsensa?”

Wau! Rita Niemi-Manninen julkaisi bikinikuvan – poseeraa huikeassa asennossa: ”Tässä ruskettuu kauttaaltaan!”