Hyvinvointivalmentaja Aki Manninen julkaisi rehellisen kirjoituksen Instagram-tilillään, jossa käy läpi lapsuutensa traumoja ja niiden vaikutusta siihen miten hän elää elämäänsä nyt.

– Olen hävennyt nuorena uskonnollista kasvatustani, olen joutunut koulussa kiusatuksi niin raakaa fyysistä kuin henkistäkin väkivaltaa. Mulla ei ole ollut juurikaan kavereita tämän takia nuorempana. Olen jo pienenä lapsena ollut henkinen ihminen ja näkevä, minua ei ole hyväksytty sellaisenaan kuin olen ollut, Manninen kirjoittaa.

Hän paljastaa taistelleensa ulos muotista, johon hänet on yritetty laittaa. Tätä taistelua Manninen on käynyt aina tyttärensä syntymään saakka.

– Kaikki se ikävä ja ihmisen pahuus mitä olen saanut kokea, on kasvattanut minusta vieläkin henkisemmän, uskovan, vahvemman, intuitiiviseen tunteeseen luottavan ihmisen. Ennen kaikkea hyväksyvän ihmisen, minulla ei ole varaa tuomita ketään, ettei minua tuomittaisi ja niin olen toiminut ja toimin tästä eteenkinpäin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Manninen kuvailee, että siitä hetkestä kun hän vapautui vihdoin olemaan oma itsensä, hänen todellinen elämänsä sai uuden ja puhtaan alun.

– Uskalsin kuunnella itseäni ja sitä pientä ääntä, joka johdatti minut tälle elämänrikkauden polulle missä jokainen aamu on armo uus.

Manninen kannustaakin kaikkia pohtimaan elämänsä suuntaa sekä uskomaan ja kuuntelemaan sisintään.

– Usko ja kuuntele itseäsi! Unohda hetkeksi kaikki ulkopuolinen ja kuuntele mitä sinun pieni sisäinen äänesi sinulle kertoo, se on välillä niin pieni ettei me pystytä sitä huomaamaan ja kuuntelemaan.

– Ei tuhlata aikaamme turhaan, ikävään energiaan, vaan luotetaan korkeimman voimaan ja siihen että, meitä kyllä kannetaan.

Lue myös:

Näin Rita Niemi ja Aki Manninen hoitavat parisuhdettaan – Ritalta rehellinen paljastus: ”Milloin poreammeessa, milloin saunassa…”

Aki Manninen julkaisi koskettavan postauksen – omistaa kirjoituksensa Donna-tyttärelleen: ”Maailma melskaa ja huutaa ympärillämme”