Selviytyjät-ohjelmasta kolmantena kotiin lähtenyt tv-kasvo Aki Manninen avautuu Kristian Heiskarin tähdittämässä Kristianin heimoneuvosto -videosarjassa raskaasta elämäntilanteestaan Selviytyjien kuvauksien aikaan.

Monet Selviytyjissä nähtävät kisaajat ovat kertoneet julkisuudessa valmistautuneensa huolellisesti ohjelman koitoksiin. Esimerkiksi bloggaaja ja somevaikuttaja Sara Vanninen on paljastanut, että palkkasi ennen ohjelman kuvauksia itselleen eräoppaan, jotta oppisi selviytymään erämaassa.

Manninen puolestaan toteaa ettei ehtinyt millään tavalla valmistautua Selviytyjiä varten, vaan joutui lähtemään kisaan kylmiltään.

– Olihan se haastavaa hypätä tuohon. Minulla oli muutenkin elämä sekasin kun Tyny-Jussin virsikirja, elikkä oli juuri ollut muutto uudelle paikkakunnalle ja takana viisi viikkoa Suurimman pudottajan kuvauksia, Manninen kuvailee Heiskarin ohjelmassa.

– Kaksi päivää kerkesin olemaan kotona – ja pieni tyttö täällä ja sitten minä ammuin heti sinne Selviytyjiin, mies jatkaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Aki Manninen avautuu raskaasta elämänvaiheestaan. Kuva: All Over Press

Manninen uskoo, että hänen kohtalokseen kisassa koitui lopulta hänen rehellisyytensä ja suoruutensa.

– Kun minulta on kysytty, että miten minä valmistauduin sinne (Selviytyjiin), niin no, en mitenkään kun hyppäsin saappaisiin ja lähdin soittamaan. En minä miettinyt sitä sen enempää, vaan annoin soittaa vain, Manninen kertoo nauraen.

– Minä olen vähän liian suorapuheinen siihen leikkiin, kuten huomattiin, hän täsmentää.

Katso Kristianin heimoneuvosto -ohjelman tuore jakso täällä.

Lue myös:

IS: Aki Manninen kertoo tukalasta tilanteestaan kahden talon loukussa: ”Helpommalla pääsisi, kun ei olisi yhtään mitään”

Rita ja Aki Manninen julkaisivat härskin allaskuvan vesileikeistään – some sekosi: ”Voi perkele teidän kanssa…”

Somekohu koiravideoista! Aki Manninen laukoo nettiraivoajille suorat sanat: ”Järki käteen kaikki”