Hyvinvointiyrittäjänä ja personal trainerina työskentelevä Aki Manninen jakaa usein ihastuttavia kuvia ja videoita yhdessä Putin-koiransa kanssa yli 42 tuhannelle Instagram-seuraajalleen.

Tuoreimmat Putin-videot ovat kuitenkin saaneet miehen fanit raivon partaalle, sillä monen mielestä Manninen käsittelee koiraansa aivan liian kovin ottein. Esimerkiksi Jodel-keskustelupalstan Julkkisjuorut-kanava on räjähtänyt täyteen ihmisten vihaisia viestejä.

– Mul tuli niin paha mieli ton Akin ja Ritan koiran kohtelusta. Toi video oli hirveetä katseltavaa, miten Aki runnoo kilttiä koiraa, koska ihmisenä siihen pystyy. Oikeesti hyi vittu!!! eräs Jodel-käyttäjä tilittää.

– Mulla on jo aiemmin tehny pahaa kun Aki taputtaa Putinia tosi kovaa, oikeen äänestä kuulee miten kovaa se sitä läiskyttää. Ja nyt vielä tämä. Aki voisi ”painia” vaikka jonkun ihmisen kanssa, toinen raivoaa.

– Miksi kiusata viatonta eläintä. Hyh, kolmas päivittelee.

Nyt kohun keskiöön joutunut Aki on ottanut asiaan kantaa oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa, ja hän laukoo eläinrääkkäyksestä syyttäville faneilleen suorat sanat:

– Mä haluun nyt kaikille sen verran kertoo, että tästä hässäkästä tulee taas liian iso.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Manninen painottaa sitä, kuinka hyvin Putin-koira on koulutettu.

– Kattokaa tätä kaverii. Tää on koulutettu niin hyvin, Manninen sanoo ja esittelee, mitä kaikkea Putin-koira osaa käskystä tehdä.

– Nyt sit järki käteen oikeesti vaan kaikki, jotka siellä vinkuu tästä mun koirankäsittelystä. Tää on maailman kiltein koira, mitä olla ja osaa, Manninen toteaa Putinia suukottaen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Aki Manninen julkaisi tunteikkaan kuvapäivityksen Selviytyjät Pohjola -kuvausten päättymisen jälkeen!

Hannes Hyvönen avautuu suhteestaan Martina Aitolehteen – romanssi päättyi todella ikävällä tavalla!

Martina Aitolehden koirat juoksivat naapuriin – sai lähes 700 euron sakot