Aki Mannisen perhettä uhkaillaan – otti tiukasti kantaa tilanteeseen: ”Siinä menee raja!”

Hyvinvointivalmentaja ja tv-kasvo Aki Mannisen ympärillä vellova Selviytyjät-kohu on ajautunut siihen pisteeseen, että Mannisen perhettä on uhkailtu. Manninen otti asiaan tiukasti kantaa Instagramin Stories-videolla.

– Kaikkea muuta mä tässä kyllä kestän ja kannan harteillani tän taakan mikä nyt on laitettu tähän monelta osin. Mut sitä mä en kestä, että mun perhettä ruvetaan uhkailemaan. Siinä menee raja!

– Siinä kohtaa Aki Manninen toimii. Se on ikävä juttu jos tää menee niin pitkälle et ruvetaan uhkailemaan perhettä.

Manninen myös ihmettelee, miten hänen Selviytyjät Suomi -ohjelmasta putoamisen jälkeen sanomat kommentit ovat saaneet niin valtavat mittasuhteet.

– Ajatelkaa nyt, kukaan ei ole kuollut, mitään ei ole tapahtunut, joka aamu on armo uus. Pelistä ystävät, pelkästä pelistä, mielipiteiden vaihdosta, manipulaatiosta, leikkauksista, saadaan tämmönen soppa, Manninen päivittelee videolla.

Hän myös pyytää anteeksi, jos on sanomisillaan aiheuttanut mielipahaa tai satuttanut.

– Jos olen jotain satuttanut, pahoittanut jonkun mielen, niin olen pahoillani ja pyydän anteeksi. Tarkoitus ei ole koskaan ollut satuttaa ketään. Ne on vaan mielipiteitä.

Manninen myöntää, että hänellä on aina ollut sarkastinen ja pistävä kieli, joka ei kuitenkaan ole koskaan satuttanut ketään.

– Ikävä kyllä leirin naiset tekivät siitä girls powerin siitä leikistä ja sitten mun oli otettava kantaa siihen. Otin ehkä vähän kärkkäällä tavalla ja oon pahoillani jos se kärkäs tapa satutti. Ei ollut tarkoitus satuttaa.

– Mutta eteenpäin sanoi elävän mieli, jos ei tää riitä niin sit soittakaa poliisi ja pankaa lehteen. Kyllä mä vastuuni kannan, ei ole väliä, ihan miten vaan.

Kuvakaappaus Instagram Aki Manninen

Lue myös:

Kohun keskelle joutunut Aki Manninen ihmeissään Alma Hätösen käytöksestä: ”Miten toimittaja voi lynkata haastateltavan?”

Kohu Selviytyjät-tähti Aki Mannisen ympärillä paisuu – Rita-vaimo julkaisi itkuisen videon!


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.