Akua ei löydä enää Instagramista.

Viestiskandaalin ytimessä ollut suosikkinäyttelijä on kadonnut sosiaalisesta mediasta. Seiska paljasti aikaisemmin Akun lähettäneen lukuisille naisille epäasiallisia tekstiviestejä sekä paljastavaa kuva- ja videomateriaalia.

Aku pyysi tekojaan anteeksi ja kertoi hakeneensa apua.

– Viime aikoina mediassa on uutisoitu asiattomasta viestinnästäni. Olen tehnyt virheitä, joita kadun. Pyydän anteeksi kaikilta, joita toimintani on loukannut. Erityisesti Sonjalta ja muilta läheisiltäni, joille käytökseni on ollut nöyryyttävää. Tunnistan ongelmani. Olen hakenut ammattiapua ja sitoutunut jo aloittamaani hoitoon, jotta vastaava ei enää koskaan toistuisi. Minun olisi pitänyt tulla asian kanssa ulos jo aiemmin, Aku kirjoitti julkaisussaan.

Kuva: AOP

Aku on kuitenkin anteeksipyynnöstään huolimatta päättänyt hävittää tai piilottaa oman Instagram -tilinsä. Akun tiliä ei löydy Instagramista, jos tiliä yrittää hakea.

Aku on saattanut piilottaa tilinsä siksi aikaa, kunnes kohu laantuu. Toki on myös mahdollisuus siihen, että tilin poisto tai jäädytys olisi toteutettu Instagramin toimesta.