Urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuori kertoo Big Brother -talossa kamppailleensa pahan alkoholiongelman kanssa.

– Kaksi vuotta sitten kävelin katkolle, ja se juominen loppui siihen. Jos sanoisin, ettei minulla ole ikävä sitä nousuhumalaa, niin mähän puhuisin paskaa. Haluisin jostain kokea sen saman aivot narikkaan tunteen, Aleksi kertoi sunnuntaina ja jatkoi:

– Se (juominen) oli mulle ongelma, koska se ei ollut kaksi tai kolme annosta, vaan se oli yhtäkkiä kuusi tai kymmenen annosta.

Keskustelu alkoholista jatkui maanantaina.

– Kun ränni lähti päälle, saattoi olla viikon laulu. Fyysisen olon kanssa minulla ei ole ollut koskaan ongelmia, mutta se meni henkiselle puolelle. En uskaltanut muutamaan päivään vastata puhelimeen tai mennä mihinkään. En pystynyt ottamaan kankkusta vastaan, vaan ensimmäinen ajatus oli vetää heti aamusta pari kolme lonkeroa, että sai olon normaaliksi. Yhden juomispäivän alasajo kesti kolme tai neljä päivää. Kakkospäivän tasureina saatoin vetää 20 lonkeroa. Toimin suhteellisen normaalisti, mutta siinä ei ollut hevonperseen järkeä, Aleksi kertoi talon muille asukkaille.

Aleksi kertoo viettäneensä katkolla viisi päivää.

– Pari päivää sain droppia ja olin sen seurauksena aika horkassa. Olin pisimmän ajan, mitä siellä sai olla. Lopettaminen ei ollut vaikeata. Olin alkoholisti, mutta niitäkin on erilaisia.

Aleksi kertoo lopettaneensa myös nuuskan käytön, koska sen hankkimisesta tuli liian hankalaa.

Lue myös:

Kaksi Big Brother -asukasta joutui heti ulos asumaan – syyt hämmentävät:”Mä olen liian pitkä sänkyyn”

Big Brother -taloon astelleen näyttelijä Markku Pullin hurja muodonmuutos – katso kuvat!

Big Brother -kausi käynnistyi vauhdikkaasti – julkkisasukas esitti härskin toiveen: ”Vitsi, kun joku panisi täällä”