Tunnettu mediapersoona Alma Hätönen ja hänen puolisonsa, näyttelijä Jaakko Ohtonen viettivät viikonloppuna tärkeää merkkipäivää. Pariskunta on ollut yhdessä peräti seitsemän vuoden ajan, mikä on juhlan arvoinen saavutus.

Hätönen kertoo parin vuosipäivästä omalla Instagram-tilillään. Hän on julkaissut kaksikosta suloisen kuvan, jossa rakastavaiset poseeraavat kameralle onnellisen näköisinä.

Kuvatekstissään Hätönen avaa rehellisenä syitä sille, miksi hänen ja Ohtosen rakkaus on kestänyt jo niin monen vuoden ajan ilman suurempia kolhuja.

– God damn – seitsemän vuotta! Ja nimenomaan seitsemän onnellista vuotta, Hätönen aloittaa koskettavan kirjoituksensa.

– Sen on mahdollistanut muun muassa kommunikaatio, rehellisyys ja vapaus molemmille olla juuri sellainen, kun on. Se, että jokainen päivä perustuu aktiiviseen valintaan, että tässä haluaa olla. Kuitenkin niin, että myös parisuhteen sisällä ja ulkopuolella on tilaa toteuttaa itseään ja olla samalla myös vapaa, hän lisää.

– Siihen päälle, kun lisää loputtoman määrän naurua, keveyttä ja rakkautta, se on aika hyvä resepti. Kiitos näistä vuosista Jaakko.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Hätösen romantiikkaa tihkuva postaus on kerännyt valtavan määrän ihastelevia kommentteja naisen ystäviltä ja faneilta.

– Ihanasti kirjotettu! Meidän vajaa 10v onnen takana paljon samoja teemoja! muotoilee aitajuoksija Lotta Harala, joka on kihloissa jääkiekkoilija Matias Myttysen kanssa.

– Onnea. Mekin ollaan mun miehen kaa oltu seitsemän vuotta! Se on kunnioitettava aika, räppäri Mercedes kirjoittaa sydänemojin kera.

– Onnea ja ihana teksti, hehkuttaa tanssija ja tanssinopettaja Anna-Liisa ”Ansku” Bergström.

Lue myös:

Trendi: Siskon poismeno pisti Alma Hätösen tulevaisuudensuunnitelmat uusiksi – ”Kuolemasta on tullut minulle tosi tärkeä asia”

Alma Hätönen joutui rajuun auto-onnettomuuteen – julkaisi pysäyttävän videon: ”Mitään ei ollut tehtävissä”