Tosi-tv-tähtenä ja DJ:nä koko Suomelle tunnetuksi tullut Amanda Harkimo jakaa uusimmassa Kristian Heiskarin luotsaamassa Kristianin heimoneuvosto -videosarjan jaksossa omat vinkkinsä tosi-tv-urasta haaveileville.

Harkimon mukaan tosi-tv-tähteys ei ole helppoa, vaikka se usein saattaa siltä ulkopuoliselle vaikuttaa.

– Jos lähtee johonkin realityyn, niin kyllä se oikeasti vaatii aika paksun nahan, koska sinua ruoskitaan huolella, Harkimo painottaa.

– Ja se pitää muistaa oikeasti, että se ei mene sillä tavalla, että sinä menet johonkin BB:seen ja sinusta tulee julkkis ja rikas ja elämä on siistiä. Vaan se on oikeasti paljon enemmän täynnä riskejä. Että miettii huolella sen, että onko valmis, ja onko ihminen ylipäätänsä sellainen itsessään, että kestää sen, hän lisää.

Harkimo on tosi-tv-uransa aikana voittanut sekä Viidakon tähtöset -ohjelman kolmannen kauden että Martina ja Hengenpelastajat -sarjan toisen kauden.

Naisen mielestä onkin tärkeää, että mikäli päätyy osallistumaan realityyn, on kilpailussa annettava kaikki itsestään.

– Jos lähtee ja haluaa saavuttaa jotain, niin sitten lähtee vain täysillä, niin kuin minä ja Kristian, Harkimo summaa.

– Helvetin hyviä vinkkejä ja niksejä, koska näinhän se on, komppaa vuoden Big Brother Suomi -voittaja Kristian Heiskari mukana.

Katso Kristianin heimoneuvoston tuorein jakso kokonaisuudessaan täällä.

Lue myös:

Maajussille morsian -sarjan sulhasta mietityttää morsianehdokkaan seksihaluat: ”Minulle ei riitä 5-6 kertaa päivässä”

Selviytyjät-tähti Marianne Kiukkonen sai veritulpan suuren leikkauksen seurauksena – urheilukielto synnytti taiteellisen ammatin!