Nelosen Paratiisihotelli-sarjasta julkisuuteen noussut tumma kaunotar Nadia Ammouri pohtii blogissaan suhdetta rakkaansa, nyrkkeilijälegenda Amin Asikaisen lapsiin. Aminin lapset ovat tärkeä osa pariskunnan yhteistä elämää. Tilanne ei ollut Nadialle lähtökohtaisesti helppo, koska hän oli nuorena tehnyt täysin päinvastaisen päätöksen.
– Ajattelin nuorena, etten koskaan ottaisi miestä, jolla on lapsia jo entuudestaan, Nadia paljastaa.
Nyt hän kuitenkin on sellaisessa tilanteessa ja kiittää henkilökohtaista taustaansa ja kokemuksiaan, joiden ansiosta hän tietää asioiden sujuvan hyvin uusioperheessään.

Nadia kertoo tulleensa sisarustensa kanssa huostaanotetuksi sinä päivänä, kun hän täytti 3 vuotta. Nadia kiittää kasvattiäitiään ja -isäänsä rakkaudesta, jota he ovat hänelle ja perheen muille kasvattilapsille antaneet.
Nadia kokee kasvattivanhempiensa olevan hänen oikeat vanhempansa. Hän kertoo, että hänen kasvattiäitinsä esimerkistä on ollut merkittävä apu sopeutumisessa uusioperheeseen.
– Minun äitini Johanna on suuri esikuvani. Juuri tällaisessa vaiheessa, kun päädyin suhteeseen miehen kanssa, jolla on lapsia. Tulin tilateeseen uusioperhe ja ”äitipuoli”. Alkuun tunnustelin asioita pitkään, hain turvaa ja apua myös omalta sijaisäidiltäni. Miten minun kuuluisi nyt toimia ja kokea asiat. Pikku hiljaa, kuin itsestään, asiat sujuivat kuitenkin kuin luonnostaan lasten kanssa.
– Mistä tulee kyky rakastaa lapsia, jotka eivät ole omia? Siinäpä vasta kysymys. Varmaan lapsuudessa koin, että minua rakastetiin itseni takia. Ei sen takia, etten ollut biologisesti heidän. En samaa verta, en samaa sukua.
Nadian kokemukset ovat auttaneet häntä ymmärtämään uutta tilannettaan helpommin, joten rakkaus myös Amin Asikaisen lapsia kohtaan syntyi luontevasti. Kuten Nadian oma kasvattiäiti on tehnyt, hänkään ei aio sanoa lapsille yhtäkään poikittaista sanaa heidän biologisesta äidistään.
– Eikä mieheni lapsia voi olla rakastamatta. He kaikki ovat ottaneet minut niin hyvin vastaan. Vaikka mitä mieltä olen heidän oikeasta äidistään, en anna sen koskaan näkyä tapana kohdella poikia tai tuo pojille sitä julki. Vaikka minua kohtaan toimittaisiin kuinka epäoikeudenmukaisesti ja minut leimataan lähtökohtieni takia. Kertoo se enempi leimaajasta itsestään kuin leimatusta. Teen kaikkeni lapsien hyvinvoinnin eteen.
Lue koko kirjoitus ”Hyvä vanhemmuus” Nadia Ammourin blogista!
Kuva: Nadia Ammourin kotisivut