Menestynyt artisti Antti Tuisku käsittelee ulkonäköään ja epävarmuuksiaan tuoreessa Anna-lehden haastattelussa.

Haastattelusta käy ilmi, että Tuisku on aiemmin hävennyt omaa kehoaan. Tuolloin hän ajatteli, että hänen pitäisi olla kooltaan isompi ja ulkonäöltään miehekkäämpi.

Tuiskun nuoruudessa kokema häpeä vaikutti kielteisesti jopa hänen rakkaaseen harrastukseensa urheilun parissa. Hän pelkäsi liikaa kiusatuksi joutumista.

– Murrosiässä pikajuoksuharrastus loppui tuon takia kuin seinään, hävetti olla pienin ylisuurissa kisa-asuissa, Tuisku kuvailee Anna-lehdelle.

– Aloitin 14-vuotiaana kuntosaliharrastuksen vain ulkoisista syistä, sillä halusin olla isompi ja miehekkäämpi, samanlainen kuin muut, hän jatkaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tänä päivänä Tuiskun ajatus itsestään ja mieskuvasta on hyvin erilainen kuin nuorena. Hän on kokenut suurta vapautumista esiintymisen kautta.

Keikkalavoilla Tuisku ei häpeä itseään, vaan uskaltaa olla aidosti sitä mitä on. Mies sanoo haastattelussa ettei vaihtaisi nykyistä kehoaan mihinkään.

– Kun laitan keikkameikit naamaan ja päälle lateksiasun, jossa en ikinä kehtaisi lähteä kaupungille, haen fiilistä, että perkele, kun olen maailman kuumin jäbä, Tuisku paljastaa.

– Se on bensiiniä, jota lavalla tarvitaan. Enää ei häpeillä! laulaja täsmentää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lähde: Anna

Lue myös:

HS: Antti Tuisku pudotti todellisen uutispommin – ”Olen jäämässä pois näistä hommista”

Antti Tuisku kärsii jälleen ikävistä terveysongelmista – ”Heräsin aamulla pahaan takapakkiin mun olotilassa”