Big Brother Suomi -ohjelmasta tunnettu Laura ”Late” Ronkainen, 24, on huomiota herättävä näky tatuointeineen. Ensimmäisen tatuointinsa hän otti kymmenen vuotta sitten ja nykyään hänen kehonsa on tatuoitu päästä varpaisiin. Late kertoo Anna-lehdessä avoimesti ihmisten suhtautumisesta tatuointeihin.

Late on seurustellu kolme vuotta kumppaninsa Miiran kanssa ja molemmilla on runsaasti näyttäviä tatuointeja. He ovat tatuoineet myös toistensa nimet. Latella Miiran nimi komeilee oikean ohimon kohdalla ja Miira puolestaan valitsi Laten nimen paikan vasempaan ohimoonsa.

Kumppanin nimen tatuoiminen on rohkea teko. Late ei kuitenkaan aio Miiran nimeä peittää mikäli he eroaisivat.

– Jos eroamme, minulla on tosi kaunis, tyylikkäästi tehty tatuointi. Tiedän, että pystyn olemaan ja elämään asian kanssa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Latelle tatuoinnit ovat osa itseilmaisua. Hänelle on ollut aina selvää, että hän haluaa tatuoida koko vartalonsa.

– Minusta on tuntunut nuoresta lähtien siltä, että olen enemmän minä, kun minulla on tatuointeja.

Ihmisillä on kuitenkin edelleen vahvaan juurtuneita ennakkokäsityksiä millainen tatuoitu ihminen on ja usein negatiivisessa mielessä. Näitä ennakkoluuloja Late haluaa murtaa.

– Harmillista, että ihmiset yhdistävät tatuoinnit työttömyyteen ja tuilla elämiseen. Voi olla tosi tatuoitu, mutta silti mitä vain. Sen esilletuominen on minulle tärkeää, Late korostaa.

– Tatuoinnit eivät ole mikään este, ne eivät vie mitään pois, eivätkä ne kerro henkilön tietotaidosta tai asiallisuudesta mitään.

Kommentointia Late on kuullut paljon, kuten ”työtön”, ”sossupummi”, ”et tule ikinä saamaan töitä”, ”olet pilannut elämäsi”. Myös sukujuhlissa Laten isälle on kommentoitu tyttären ulkonäköä.

– Isä on sanonut, että olen kaunis, mutta saan tehdä ulkonäölläni mitä haluan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: Anna

Lue myös:

Paljastus BB-Lauralta – seurasi Minnan ja Lassen seksisessiota – ”On ollut suora katsekontakti ”

BB-tähti Laura veti kännit talossa – paljastaa nyt, miltä se tuntui!