Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa parhaillaan kilpaileva laulaja Krista Siegfrids, 35, avautuu Anna-lehden haastattelussa nuoruuden tragediasta, joka on muovannut myös Kristan nykyisyyttä.

Krista vietti lapsuutensa Kaskisissa suomenruotsalaisessa perheessä, johon kuului vanhempien lisäksi kaksi isosiskoa ja pikkuveli. Juuret ja perhe ovat aina olleet Kristalle tärkeitä ja niiden merkitys on korostunut entisestään, kun Krista sai tyttärensä Lizzyn.

Onnellinen lapsuus saaristossa järkkyi Kristan ollessa 15-vuotias, kun hänen isänsä kuoli äkillisesti sydänkohtaukseen kotonaan vain 51-vuotiaana.

– Sen jälkeen ymmärsin, miten lyhyt elämä voi olla. Kukaan ei tiedä, mitä huomenna tapahtuu, Krista kertoo Anna-lehdelle.

Kristan äiti jäi isän kuoleman jälkeen yksin neljän lapsen kanssa ja pari vuotta myöhemmin perhettä kohtasi uusi koettelumus.

– Äiti sairastui akuuttiin leukemiaan. Pelkäsin todella paljon.

Kristan teinivuosia varjostivat suru ja pelko. Harrastuksista, kuten tanssista ja laulamisesta tuli hänelle henkireikä, joiden avulla ajatukset sai hetkeksi muualle.

– Ehkä juuri näiden kokemusteni vuoksi osaan nyt nauttia ja iloita hyvästä elämästä aidosti.

– Olen kiitollinen, että äiti toipui ja on terve. Isäkin nautti elämästä. Uskon, että hän olisi ylpeä siitä tavasta, millä olen elänyt omaa elämääni.

Lähde: Anna

Lue myös:

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan osallistuminen oli Krista Siegfridsille unelmien täyttymys – ”Mieheni tietää, kuinka paljon haluan tätä”

TTK-kilpailu laittoi Krista Siegfridsin arjen uusiksi – yksi asia mietityttää kilpailuun valmistautuvaa laulajaa!