Anna Puu jättää hyvästit The Voice of Finland -ohjelmalle: ”En halua muotoutua itseni karikatyyriksi”

Laulaja Anna Puu toimii neljättä ja samalla viimeistä kauttaan Nelosen suositun The Voice of Finland -laulukilpailun tuomarina.

– Tein päätöksen lopettamisesta ennen kuin aloitin neljännen tuotantokauden kuvaukset. En tiedä, saisinko kertoa asiaa, mutta nyt kerron sen. Haluan lopettaa tekemisen ennen kuin alan toistamaan itseäni. En halua muotoutua itseni karikatyyriksi, Anna Puu kertoi laulukilpailun pressitilaisuudessa.

– Tuntuu, että olen antanut neljän tuotantokauden aikana itsestäni paljon. Nyt on hyvä hetki antaa seuraavalle valmentajalle paikka. Livelähetysten tekeminen on ollut kaikista kivoin vaihe, joten varmasti tulee suorissa lähetyksissä tai viimeistään finaalissa vuodatettua kyyneleitä. Varmasti jää haikeat tunnelmat, mutta tämä maa on sen verran pieni, että varmasti törmäämme tähtivalmentajien kanssa toisiimme kaiken näköisissä juhlissa.

Kuva: Petri Voutilainen

Korona-aikana Anna on nauttinut omasta ajasta.

– Tuntuu, että olen elänyt säästöliekillä pandemian puhjettua. Samaan aikaan olen tuntenut huonoa omaatuntoa siitä, etten ole tehnyt uusia kappaleita, vaikka minulla olisi ollut aikaa. Välillä olen törmännyt kollegoihin, jotka ovat kertoneet, että heillä on jo seuraava levy valmiina. Pandemia-aika ei ole inspiroinut minua yhtään.

Oletko välttynyt koronalta?

– Olen. Olen tavannut maltillisesti ihmisiä ja pessyt huolellisesti käsiä.

Alun inspiraation puutteesta huolimatta Anna on aloittanut uuden levyn työstämisen.

– Kun väkisin potkii itseään ylös, niin kyllä niitä kappaleita rupeaa syntymään. Nyt on valmiina kuusi kappaletta. Levyn valmistumisella ei ole mikään kiire.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.