Suomen menestyneimpiin muusikoihin lukeutuva Anna Puu joutui eilen sunnuntaina (5.2.) ikävän tilanteen keskiöön julkaistessaan itsestään näyttävän peilikuvan Instagramiin.

Kuvassa Puu poseeraa upea, vartalonmyötäinen keikka-asu yllään laivan hytissä. Hän on juuri saattanut päätökseen useita viikkoja kestäneen Båten Anna -risteilykiertueensa.

Kirjoittamassaan kuvatekstissä tähtiartisti puhuu kehorauhan puolesta.

– We come in all shapes and sizes (suom. ”meitä on kaikenmuotoisia ja kaikenkokoisia”), Puu julistaa päivityksensä ohessa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Pian kuvan julkaisun jälkeen alkoi postauksen kommenttiosio yllättäen täyttyä hämmentävistä onnentoivotuksista. Osa seuraajista erehtyi nimittäin luulemaan, että Puu olisi raskaana.

Lopulta Puu päätti viheltää pelin poikki oikomalla hyvin suorasanaisesti ihmisten vääriä olettamuksia. Hän lisäsi postauksensa viereen tekstin, jossa kertoo totuuden tilanteestaan.

– Huom en ole raskaana! Sitä tarkoitin tuolla ensimmäisellä lauseella, että voin ihan hyvin esiintyä sukka-asussa, vaikka maha vähän ”pullava” onkin! Siellä on kasvanut kaksi ihanaa lasta, ja en jaksa peitellä vatsaani siinä vainoharhassa, että joku ajattelee mun olevan raskaana. Oon 41-vuotias ja hiton ylpee mun kropan joka mutkasta ja kummusta, Puu summaa.

Monet Puun ystävät ja fanit ihmettelevät avoimesti tuntemattomien seuraajien ajattelematonta toimintaa.

– Sekä itkettää että naurattaa näin selkeän kehorauhaa puolustavan postauksen tulkinta kehorauhan kannalta äärimmäisen nurinkurisesti. You go queen! artisti Iisa muotoilee.

– Se on jännä homma, että ensimmäinen ajatus about aina jos naisen vatsa ei ole litteä vaan pömpöttää on, että taitaa olla raskaana. Vaikka sehän nyt on ihan normaalia, että se vatsa ei ole littana aina tai välttämättä ollenkaan, eräs toinen seuraaja toteaa.

– Ihan mahtavaa, kun tuot kehopositiivisuuden esille, meidän kaikkien puolesta! Olet kaunis, kannustaa kolmas.

Kuva: AOP

Lue myös:

Anna Puu sai mustan silmän – tässä syy: ”Napakka isku silmäkulmaan”

Anna Puu ja Jukka Immonen menivät naimisiin – ”Eilen oli iso päivä”